2777
2789

خودمو میگم سال ۸۲ که داشتم عقد میکردم آهنگ دلبر شیرین شهیاد تازه اومده بودماهم شبی که قراره خواستگاری بود سی دیش رودستگاه میخوند اون موقع من یه آبجی کوچولو داشتم که شوهرم بغلش کرده بود اومدم ازش بگیرم برای اولین باردستم به دستش خورد تمام بدنم داغ شد 😁😁الانم که یادم میاد همونجوری میشم کلا نسبت به این آهنگ شهیاد همیشه حس خوبی دارم

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

منم ازاين اهنگه دلبرشيرين شهيار خيلي خوشم مياد ياداوره خاطرات بچگيام يادم ميادواقعايادش بخير

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته واسه اینکه واستون سوال نشه میگم که شوهرم پسر عممه وازدرواردشدن بادسته گل درکار نبود چون راهشون دوربودازظهرش تلپ بودن😊😊😊

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

ما اهنگ جونی جونوم یار جونوم یه مشت زنه دیوونه تو کلیپش اینور اونور میرفتن😀😀😀😀😂😂😁😁

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
منم ازاين اهنگه خيلي خوشم مياد ياداوره خاطرات بچگيام يادم ميادواقعايادش بخير

کدوم آهنگ؟؟؟

من اهنگ علیزاده جز تو خیلی دوسش دارم بعد گروه خون رفتیم دور بزنیم تو ماشین دستش رو دنده بود گذاشت رو دستم حالم دگرگون شد حس قشنگی بود 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
من اهنگ علیزاده جز تو خیلی دوسش دارم بعد گروه خون رفتیم دور بزنیم تو ماشین دستش رو دنده بود گذاشت رو ...

آخی کاملا درک میکنم خوشبخت باشین عزیزم

من آهنگ تابستون كوتاهه از زدبازى رو باهاش كلى خاطرات خوب دارم

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

من اهنگ خونه خوبه امیر تتلو 

طرفدارش نیستم ولی تو خوابگاه بودم چندین ماه بود خونه نرفته بودم چون استادم اجازه نمیداد دلم واسه مامانم یه ذره شده بود بعد این اهنگه رو ک شنیدم همش یاد مامانمو خونمون می افتادم سریع رفتم خونه