2777
2789
عنوان

😍😍😍 حمید هیراد 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5650 بازدید | 98 پست
اینکه میگن دزدی آثار میکنه واقعا حقیقت داره?چون یه کانال کاملا معتبر و چند نفر از خواننده ها افشاگری ...

متن آهنگاشو از شعرای مولانا و قاطی برمیداره بیتا رو یکم عوض میکنه

خدایی پارتی این کلفته هم صداش دستگاه و افکته هم متناش دزدی ادبی

ولی از دزدیاش راضیم 😂😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم از امید حاجیلی خوشم نمیاد کنسرتشو فقط برای این رفتم که خیلی شاد و اکتیوه

کسی هم بهش توهین کنه نمیزنمش 😂

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
متن آهنگاشو از شعرای مولانا و قاطی برمیداره بیتا رو یکم عوض میکنه خدایی پارتی این کلفته هم صداش دست ...

صداش که مثل مهران مدیریه.

بدم نمیخونه ولی انگار واقعا راسته دزدیه آثار میکنه.

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
داریوش که تک ستاره هنر ایرانه

وای خداااااای من ! 

سلول بی مرز 😍😍😍😍😍

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
عه عه نگو دخترجان من یه خواستگار داشتم بازوهاش قد یه لاخه مو بود😁

😂😂😂

من جدیدا دقت میکنم هیکل بعضی پسرا مثل معتاداست یه کلاسی میرم نگاه میکنم به هیکل پسرا اکثرا از رده خارجن بازو باریک شونه خم پاها کج بااسن صاف یا بزرگ پهلو شکم و...

از وقتی باشگاه میرم پر توقع شدم 😆

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
بت منه آقای اقبالی

شوهرم میگه حتی اگه یه روز از عمرم مونده باشه باید برم کنسرتش 😅😁

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️