2777
2789
عنوان

نمیدونم در عنوان چی باید بنویسم😔

322 بازدید | 35 پست

خبر وحشتناکی خوندم که در واقع تا چند لحظه واقعا شوک بودم واقعا نمیدونم چی شد که به این حد از وحشی گری رسیدیم داستان از این قرار که دوتا خانم قزوینی سر تاب بله تاب برای سوارشدن بچه شون دعواشون شده و یکی زده اون یکی کشته .......جدا از فاجعه آمیز بودن علت قتل فقط بچه هاشون اون لحظه تصور کنید و اینکه حالا دیگه هیچ کدوم از بچه ها مادر ندارن ....

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

https://www.instagram.com/p/BlNz5xwhCay/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=fx3ef73w78q3

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

من از شدت ناراحتى خنده ام گرفت😖

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز!؟؟؟ کدوم پارک قزوین؟

لینک خبر گذاشتم عزیزم

امروز!؟؟؟ کدوم پارک قزوین؟

آره منم خوندم  فکرکنم دیروز

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
من از شدت ناراحتى خنده ام گرفت😖

واقعا چرایی ماجرا احمقانه است😔

وااااااا خانما هردو مردن؟ یا ابلفضل😓

نه عزیزم خانمی که کم سن تر بوده فوت شده اون یکی بازداشت مطمئنا قصاص در انتظارشه

نه عزیزم خانمی که کم سن تر بوده فوت شده اون یکی بازداشت مطمئنا قصاص در انتظارش

قتل عمد بوده و اعدام میشن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .