2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به من 12 هفته گفت 60 درصد دختر، اما 18 هفته دقیشو میگم، گفت خیلی پیش میاد 40 درصد باقی مونده اتفاق بیفته و پسر شه

اصلا بهش تکیه نکن و خرید نرو

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

من امروز رفتم دقیق نشونم داد و دوبار چک کرد یه بار مثانه پر یه بار مثانه خالیوای انشالله که درست باشه طاقت اشتباه ندارم میمیرم از غصه اگه اشتباه باشه البته من 13هفته کامل بودم 

اینجا خیلی آدمو میترسونن 

واسه سلامتی نی نی یه صلوات میفرستین😇
به من 12 هفته گفت 60 درصد دختر، اما 18 هفته دقیشو میگم، گفت خیلی پیش میاد 40 درصد باقی مونده اتفاق ب ...

ینی ۱۸ هفتگی جنسیت نشون میده؟راستی غربالگری دوم کیه؟؟

دعا کن برا منم سالم باشه اول پسرم باشه من عاشق پسرم. خدا برات نگهش داره. غربالگری دوم کیه؟؟

هنوز پیش دکترم نرفتم ولی انگار 18هفتگی ولی اگه انشالله مشکلی نباشه فک نکنم لازم باشه همه برن

ما امروز 300هزار دادیم زیاده بابا خیلی

انشالله که خدا یه گلللل پسسسر سااااالم و ماااه بهت ببخشه

راستی عزیزم ی سوال راست که میگن تازگیا بیمارستانا سزارین نمیکنن باید پارتی داشت باشی حتما؟

آره بابا منکه یکی از دوستان ام اس داشت با اون حال بدش اصصصلا سزارین نکردن تا دیگه اوصاعش خیلی بد شد بعد دیدن راهی نیست سزارین کردن  به حاطر بیماریش تا 1ماه نمیدید