2789
عنوان

چرا 😢😢چرا😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 94 پست

عزیزم انقدر غصه نخور خیلی اتفاقا دست مانیستن. منم ۴تابچه ۶ماهه ازدست دادم نسبت به سنم انقدرپیر وشکسته شدم که باورت نمیشه اما کناراومدم باتقدیرم ولی هنوزم برای بچه هام گریه میکنم گاهی که احساس تنهایی میکنم ولی بازم میگم خواست خدااین بوده  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول روحیه خودتو خوب کن عزیزم.

خیلی قوی باش.

اینقدر قوی ک شوهرتم بتونه تکیه کنه بهت.

شاید اون حالش بدتر از تو باشه.همدمش باش و شادش کن.

فضای خونه رو با آهنگ شاد و سوپرایزای قشنگ پر از انرژی مثبت کن.

با دیگران معاشرت کن.مخصوصا کلاس ورزش برو.

وقتی همه چی عالی شد دوباره باردار شو

عزیزم انقدر غصه نخور خیلی اتفاقا دست مانیستن. منم ۴تابچه ۶ماهه ازدست دادم نسبت به سنم انقدرپیر وشکست ...

بمیرم برات آجی گلم 😢😢

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
اول روحیه خودتو خوب کن عزیزم. خیلی قوی باش. اینقدر قوی ک شوهرتم بتونه تکیه کنه بهت. شاید اون حالش ...

مشکلم اینه ک افسردگی گرفتم بدم میاد جایی برم دلم میخواد همش تو خونه بشینم وقتیم جایی میریم عصبی میشم اونقدر اعصابم خرد میشه ک نفس کشیدن برام سخت میشه استرسم خیلی میره بالا همش یه ترس بدی تو جونمه

از دست دادن بچه بهتر از از دست دادن همسره. پس قبل از اینکه همسرتو از دست بدی برگرد به شادی گذشته و ...

😔😔خیلی تلاش میکنم اما نمیشه

الهی 

همه روزهای سخت دارن این روزها هم انشاءالله تموم میشه.

من خودم روزهای سخت داشتم. ولی خوب آخرش روانپزشک کمکم کرد شما هم اگه حالت بده یه روانشناسی چیزی برو این روزها یه بحران هست که میگذره.

وقتی شعور نداشته به زن حامله رحم کنه و استرس بهش نده لیاقت نداره

😢😢😢😢الان خواهرش بارداره هر وقت میبینمش خیلی حس بدی بهم دست میده احساس میکنم تیکه ای از وجودمو گم کردم خالیم ناقصم میرم تو اتاق اینقدر هق هق میکنم اونقدر زاز میزنم ک نگو همش میگم خدایا چرا بچه منو گرفتی ازم ولی به اون بچه دادی 😢😢😢باور نمیکنی همین خواهرشوهرم ک حاملس چ قدر عذابم داد

عزیزم خدانخواست دیگه قسمت مام این بود باتمام وجود درکت میکنم تاپیکتو که دیدم بخدا اشکم دراومد گلم طاقت بیارتوکل بخدا کن اون همینجوری و واسه زجرکشیدن که آدمارو خلق نکرده حتمآ کمکمون میکنه.