2777
2789
عنوان

کودک شو رو دیدید؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 51 پست
نه بعضیاشون انقد تابلوعن😂 ببین ادم بامزه و جذابم میادا ولی یه سریا دیگه چیز قضیه رو در میارن حالا ...

خخخ حالا خندوانه ببینیم

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم
ب نظرم خیلی خوب بود شاد و پر انرژی و جالب  و از اینکه همسرشو اینقد دوس داشت و دستشو میگرف واقع ...

اتفاقا اینا هم خیلی تظاهر میکردن

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااای خدایا من هنوز از تیپ اون مرده هنگم.اخه اون پیرهن با اون کت😑😑😑استین کت بلندد گشااد.با اون شل ...

فقط دکمه اخر پیراهنش

کت و شلوار لی

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
اولین قسمت بود دیدم گفتم شاید برنامش همین مدلیه که همه عینه اوسکلا شادن اخه همه ی برنامه‌های ایران ا ...

عین اوسکلا   اینا عین اوسکل بودن .ولشون کن برو ماهواره را تعمیر کن صدا و سیمای ما ارزش نداره 

*** الیس الله بکاف عبده***
اتفاقا اینا هم خیلی تظاهر میکردن

تظاهرش بهتر از نبودنشه 

میدونی ادم نباید درمورد تیپ یا سرو وضع یکی بگه خز و فلان همین ادما وقتی یکی درمورد خودشون یا عزیزشون ی حرف اینطوری بزنه اسمونو ب زمین میارن ک بتوچه 

اون اونجور لباسو دوس داشته شما دوس نداشتی ب معنای خز بودنش نیس (مخاطبم شخص شما نیس بانو کلی گفتم)

حداقلش اینه ک سعی میکنه نشون بده ک روابط خوبی دارن و بعد ها ک دخترشون این برنامه و دید خوشحال میشه 

عین اوسکلا   اینا عین اوسکل بودن .ولشون کن برو ماهواره را تعمیر کن صدا و سیمای ما ارزش نداره& ...

ن خندوانه دارم میبینم فردا دیگه درستش میکنیم واقعا

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم