2777
2789
عنوان

کودک شو رو دیدید؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 51 پست
من امشبو ندیدم اما کلن هر چی دیدم اکثرا چیپ بودن

چیپ یعنی چه؟

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم خیلی خوب بود شاد و پر انرژی و جالب 

و از اینکه همسرشو اینقد دوس داشت و دستشو میگرف واقعا خوشحال شدم بیشتر خانواده ها ک میان زن و شوهره ب زور انگا دست همو گرفتن 

فقط یکم جیغاش بنفش بود همین😅😆

اه اه حالمو بهم زد زنه خرس گنده انگار وسط عروسی بود انقد میپرید بالا هووو هووو میکرد

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
چجوری بود پرانرژی بود دیگه

انرژی چی اخه 

حرکتاش واسه جشن و عروسی بود خداییش 

جییییغ زدن تو تی وی خیلی خز و ضایس

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
چیپ یعنی چه؟

ینی بی کلاس ضایع

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
انرژی چی اخه  حرکتاش واسه جشن و عروسی بود خداییش  جییییغ زدن تو تی وی خیلی خز و ضایس

کودک شو مگه کلا همین مدلی نیست؟ما ماهوارمون قطعه امشب دارم بابرنامه های صداسیما اشنا میشم کم‌کم 😁

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم
کودک شو مگه کلا همین مدلی نیست؟ما ماهوارمون قطعه امشب دارم بابرنامه های صداسیما اشنا میشم کم‌کم 😁

نه بعضیاشون انقد تابلوعن😂

ببین ادم بامزه و جذابم میادا ولی یه سریا دیگه چیز قضیه رو در میارن

حالا کم کم اشنا میشی

وا شما به این میگین پر انرژی !!! به نظرم خیلی جلف و لوس بود .میخواست به حساب نشون بده که خانواده شاد ...

اولین قسمت بود دیدم گفتم شاید برنامش همین مدلیه که همه عینه اوسکلا شادن اخه همه ی برنامه‌های ایران این مدلیه

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم