2777
2789
عنوان

غیرت و تعصب مرد

882 بازدید | 14 پست

بچه ها من نامزدم قبلا خیلی روم حساس بود و من خیلی خوشم میومد حساسیت و تعصباش واقعا به جا و منطقی بود من چندباری از قصد ی کارایی کردم که بیشتر غیرتی شه ولی الان خیلیی کم شده چیکار کنم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

انقدر دلم میخاس توی این ۲۰ سال زندگی یکی روم غیرتی شه😓😓😓😓 بابامم روم غیرتی نی😓

این نشون دهنده اینه که به پاکی و نجابت شما باور دارن. خیلیم خوبه

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚

اميدوارم از حرفم ناراحت نشيد 😀

ولي اين نشون ميده شما عزت نفس پاييني داريد و شخصيتي وابسته داريد همين طور يكم بيشتر نياز هست به بلوغ برسيد

ايشون به عنوان كسي كه شريك زندگي شماست قاعدتا نه بيشتر از شما ميفهمه نه از شما برتر نه صاحب شماست فقط شريك زندگيتون هست پس حق اينكه برا شما راهي رو مشخص كنه نداره 

يكم بيشتر مطالعه كنيد رو عزت نفستون هم بيشتر كار كنيد

بازم ميگم اميدوارم ناراحت نشده باشيد خرفام كاملا دوستانه بود😀

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
اميدوارم از حرفم ناراحت نشيد 😀 ولي اين نشون ميده شما عزت نفس پاييني داريد و شخصيتي وابسته داريد هم ...

نههه عزیزم اتفاقا کاملا درست میگی خیلی عزت نفسم پایینه و رو خیلی چیزای دیگه ام تاثیر گذاشته راستش خیلی ام تلاش کردم اصلاح کنم ولی نشد اگه راهی میدونید خوشحال میشم خیلی بهم بگید