2777
2789
عنوان

جهیزیه😃😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنر خرید کردن اینع که تو بهترین چیزارو با کمترین فیمت بخری.....و الا همه میتونن وسایل گرون بخرن

شما درست میگی کاملا

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
خب من میخام همه چیزبخرم امامیترسم نشه😐ایرادنداره ک عزیزم مهم اینک خوشحال باشی

عزیزم همه چیز میشه خرید به قول دوستمون کیفیت مهمه نه کمیت چیزای خوب خوب بخر با شادی استفاده کنی خودمونیم امضات راست گفته ها  

چ خبره ۱۵۰ میلیون چرا نشه من والا با ۳۰میلیون آذر ۹۶ جهیزیه گرفتم هر کیم میومد میدید باورش نمیشد با ۳۰تا گرفته باشم من سعی کردم وسایلی ک ب چشم بیادو قشنگ بگیرم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
عزیزم همه چیز میشه خرید به قول دوستمون کیفیت مهمه نه کمیت چیزای خوب خوب بخر با شادی استفاده کنی خودم ...

ممنون هم چنین شما

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
چ خبره ۱۵۰ میلیون چرا نشه من والا با ۳۰میلیون آذر ۹۶ جهیزیه گرفتم هر کیم میومد میدید باورش نمیشد با ...

چ خوب