2777
2789
عنوان

احساس بد

119 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

حالم خیلی بده،شوهرم که ادم مودب و دانایی هم هست بعد از 9 سال زندگی مشترک بهم گفت که هیچ وقت سر و وضعت مرتب نبوده،هیچ وقت خونت مرتب نبوده،هیچ چی نشدی و خلاصه کلا همه جوره من رو نابود کرد این در حالیه که من این هفنه داشتم برا امتحان استخدامی میخوندم و خوب سر و وضع خونه و خودم جالب نبود البته از حق نگذریم هیچ وقت یک زندگی شیک تمیز نداشتم و لباس شیک ندوشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهر گرامی 

از نظر همسرتون شما ی ..... شلخته و.... هستید 

چرا همسرتون دید شما اینجوری هستید باعث نشد که شما تغییر کنید و با گفت و گوی خانوادگی رفتاراتون را اصلاح کنید 

به گفته ی همسرتون بعد از نه سال این حرف ها را زده 

به قول قدیمی ها 

کافر  همه را به کیش خویش پندارد 

خوب عزیزم وقتی خودت قبول داری چرا دیگه نارحتی؟من خودم شاغلم و نامزدم اما اگه میرفتم خونه خودم تصمیم داشتم سرکاز نرم فقط بخاطر اینوه بتونم به خونه و زندگی و خودم برسم .الانم دیر نشده این میتونه واست یه تلنگر باشه از همین الان شروع کن

شاید از وضعیت خونه بیشتر ناراحته تا خودت.

مثلا شوهر من ببینه یجا مرتبه انقد به به چه چه میکنه

ادم میبینه علاقه داره خونه رو تمیز ببینه.

ولی ارایش تو خونه رو دوست نداره.

دوتاتونم بایدعلایق همو بدونین  بهش عمل کنین

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من