2777
2789
عنوان

‍ مرد_بی_احساس

223 بازدید | 17 پست

‍ 

‍ مرد_بی_احساس

مردی که دهان دارد، اما حرف نمی زند؛

لب دارد، اما نمی بوسد؛

مردی که بینی اش هیچ چیز را نمی بوید؛

با گوش هایش چیزی را نمی شنود؛

مردی با چشمان غمگین و بازوان بلند،

که نمی داند

چگونه به آغوش بکشد؛

مترسکی ست که گنجشک های من را فریب داده..... 

تنهایی را ترجیح میدهم به تن هایی که روحشان با دیگریست

این مرد نیس 

این مجسمس...حیف واسه دردزایمان ننش

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آش انقدرم شور نیست ...☺️

بالاخره  چهار تا خصلت خوب و رفتار خوب و محبت  هم دارن ک  باعث میشه دل بسته شون بشه آدم ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
هست؟انقدر بی احساس؟ فکر نکنم ☺

نه نیست دیگه حالا فقط باید مراقب باشی به بوسیدن و بوییدن و آغوش تعداد زیادی وابسته نشده باشه والاا این مدلش که اصلا نیست اگرم باشه یه معشوقه داره اونو میبوسه و شما نمیدونید

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
آش انقدرم شور نیست ...☺️ بالاخره  چهار تا خصلت خوب و رفتار خوب و محبت  هم دارن ک  با ...

شوهر من نداره اگرم داشته باشه انقد آدمو تحقیر میکنه که خصلت خوبش که نداره به چشم نمیاد

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
گرمیجات بده بخوره

طرز تفکر ت تو حلقم😞

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
واسه زنش یا دخترای مردم ؟؟؟؟؟؟

😂😂😂😂

اکثر شعرا دنبال اینن قاپ یکی بدزدن براهمین شعرو ور میگن نمیدونن خودش صاحب داره این مردهم صاحب داره والا اینها حز خصوصیات مردان مغروره که آغوش هر کسی را نمیپذیرن😍

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏