2821
2789
عنوان

کمکککککک

53 بازدید | 8 پست

سلام خانما من ماه رمضان سرماخوردگی پیدار کردم بعد دکتر رفتم و بادارو خوب شدم اما از اون موقع تا حالا وقتی اب دهنم قورت میدم احساس میکنم گلوم چرک داره ولی علایم سرماخوردگی دیگه ندارم و اینم بگم صدام کمی تغیر کرده هرکی میبینه احساس میکنه سرما خوردم یا تازه از خواب پاشدم  

نمیدونم چه دکتری برم 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
منم همیشه عفونت  گلو دارم فک کنم از معدمه

اره منم مشکل معده دارم اینجوریم دکترمم گفت

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم همیشه عفونت  گلو دارم فک کنم از معدمه

ممکنه از معده باشه چون من سابقه  معدم درد هم دارم و ورم معده ومیکروب معده داشتم 

اره منم مشکل معده دارم اینجوریم دکترمم گفت

میترسم سزطان باسه خدایی نکرده دیروز داخل گوگل سرچ میکردم از دیروز حال ندارم 

ممکنه از معده باشه چون من سابقه  معدم درد هم دارم و ورم معده ومیکروب معده داشتم

احتمالا برا همونه خصوصا ربفلاکس بیشتر باعثش میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ریفلاکس ندارم 

خب کلا مشکلات معده میتونه باعث بشه من خودم همیشه سر دلم سوزش دارم خصوصا وقتی از لحاظ تغذیه رعایت نکنم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خب کلا مشکلات معده میتونه باعث بشه من خودم همیشه سر دلم سوزش دارم خصوصا وقتی از لحاظ تغذیه رعایت نکن ...

پس برم دوباره پیش دکتر معده ام  

ممنون 

2790
2823
2791
2779
2792