2777
2789
عنوان

کودک دو زبانه

1850 بازدید | 57 پست

سلام خانما ، یه بار دیگه هم تاپیک زدم ، ازتون راهنمایی خواستم ، گفتم از وقتی باردار شدم با بچم انگلیسی صحبت کردم ولی یه مدت عذاب وجدان گرفته بودم که قربون صدقه  ی فارسی نمی تونم برم، بعد که مشورت کردم تصمیم گرفتم قربون صدقه هامو فارسی بگم و بقیه همه انگلیسی ، منو بچم واقعا کسی رو اطرافمون نداریم باهاش انگلیسی حرف بزنیم ، کسی بین شما هست که اونم دنبال هم زبون بگرده و انگلیسی در حد پیشرفته صحبت کنه ؟ اینطوری خیلی عالی می شه  و می تونیم باهم صحبت کنیم .( پسرم سه ماهشه)

Big ups

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی هم خوب و عالیه ولی بنظرم یکم بیشتر قربون صدقه فارسی ب کار ببر 

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......

چرا اصرار داري با بچت انگليسي صحبت كني ؟؟؟؟؟

أيا يه مادر انگليسي با بچش فارسي صحبت ميكنه ؟؟

من كلا تو كشور انگليسي زبان هستم دخترم حتي انگليسي ازم سؤال كنه جوابش رونميدم 

من ايرانيم زبانم فارسي هست و بهش افتخار ميكنم و دخترم هم بايد بايدددددددد فارسي صحبت كنه 

تهرانی؟ 

اصفهانم عزیزم ، منم تا قبل از بارداری مدرس بودم ، الان واقعا دوس دارم کسی باشه با هم انگلیسی حرف بزنیم ، تنها کسی که هست پسرم، که اونم کوچیکه و هنوز نمی تونه جواب بده

Big ups
اصفهانم عزیزم ، منم تا قبل از بارداری مدرس بودم ، الان واقعا دوس دارم کسی باشه با هم انگلیسی حرف بزن ...

من تو آموزشگاع رنگین کمان که تخصصش این کاره بودم الانم کار میکنم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
چرا اصرار داري با بچت انگليسي صحبت كني ؟؟؟؟؟ أيا يه مادر انگليسي با بچش فارسي صحبت ميكنه ؟؟ من كلا ...

بنظرم شرایط شما فرق داره چون اطرافتون پر از آدم اتگلیسی زبان ک ب خودی خود زبان انگلیسی رو هم در فرزندتون قوی میکنه اما خانمی ک تو ایران زدگی میکنن خوبه ک دو زبان با فرزندش صحبت کنه مثل خیلی از بچه های ایرانی ک علاوه بر زبان فارسی مثلا ترکی کردی لری و گاها عربی هم باهاشون صحبت میشع

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
چرا اصرار داري با بچت انگليسي صحبت كني ؟؟؟؟؟ أيا يه مادر انگليسي با بچش فارسي صحبت ميكنه ؟؟ من كلا ...

عزیزم شما آخرش بچتون دوزبانه می شه، بله خیلی ها هستند که خارج از کشور مثلا با بچه از بدو تولد فرانسوی حرف می زنند تا مثلا هم انگلیسی کشور خودش و هم فرانسوی یاد بگیره و خیلی زبانای دیگه 

Big ups
اصفهانم عزیزم ، منم تا قبل از بارداری مدرس بودم ، الان واقعا دوس دارم کسی باشه با هم انگلیسی حرف بزن ...

بنظرم خیلی کار خوبیه ادامه بده ولی فارسی رو هم ی مقدار بیشتر کن

ببینید دوست عزیر دوزبانه شدن کودک خوبه اما شما که خودتون اگر مدرس هستین بهتر باید بدونید اولین زبانی که کودک باید اموزش ببینع  زبان مادری اون هس .اگر در کشوری زندگی میکنید که انگلیسی نیتیو اونجا هس خوب خوبه اما به هر حال در ایران انگلیسی برا همه EFL هس حتی second هم نیس

ای کاش  به جای اینکه  اعتقادات شخصی خودمون رو اشاعه بدیم و روشون به هر نحو ممکن پافشاری کنیم  سعی کنیم که انسانیت  ،معرفت ،دوستی و  حتی محبت رو اشاعه بدیم.
از وفتی باردار شدی؟ چه کاریه حالا؟ بزرگ میشه خودش یاد می گیره

آره ، خنده داره ولی وقتی بی بی چک گذاشتم و دیدم باردارم دیگه دستمو می داشتم روی شکمم و باهاش انگلیسی صحبت می کردم    

Big ups

بهترین روش یادگیری زبان قرار گرفتن در محیط هس که بصورت اوثنتیک یاد بگیرین ولی تو این سن ممکن نیس برا فرزندتون .برا اطلاع بیشتر لطفا کتاب های روانشناسی زبان و همچنین تطریه های روانشناسی زبان رو مطالعه بفرمایید.

ای کاش  به جای اینکه  اعتقادات شخصی خودمون رو اشاعه بدیم و روشون به هر نحو ممکن پافشاری کنیم  سعی کنیم که انسانیت  ،معرفت ،دوستی و  حتی محبت رو اشاعه بدیم.
بنظرم شرایط شما فرق داره چون اطرافتون پر از آدم اتگلیسی زبان ک ب خودی خود زبان انگلیسی رو هم در فرزن ...

ببين به قران ايرانم بودم بچم رو از سه ماهگي نميزاشتم اموزش ببينه 

هر وقت بزرگتر شد و خودش دوست داشت 

نميدونم ولي من تعصب زياد رو ايران دارم حتي باردار بودم ٨ ماهگي اومدم ايران كه محل تولدش شهر ي كه خودم متولد شدم و حتما ايران باشه 

در صورتي كه خيليا خودشون رو اينور و اونور ميزنن بچشون خارج حتي شده تركيه 😐جايي غير از مملكت خودمون دنيا بياد 

من اصلا دركي از اين أفراد ندارم