لانلی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 44 عنوان سهام لوتوس 146 بازدید | 8 پست سهام لوتوس بانک پارسیان. به من گفتن تحت نظر بانک مرکزی نیس و من نگرانم لطفا راهنمایی کنید دوستان گل 1397/04/23 | 13:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sh-m عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 4712 من داشتم .قبل عید باطل کردم.البته بهتر از زرین بانک شهر بود.ولی صندوقه دیگه.آدم میترسه در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
zalzalak عضویت: 1394/07/22 تعداد پست: 15063 منم اشتم برداشتم چون لوتوس صندوقه اصلا جدای از بانکه... ! یه صندوق جداست کلا ... اینم یه دزدیه دیگه دخترم تمام زندگی من
لانلی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 44 من داشتم .قبل عید باطل کردم.البته بهتر از زرین بانک شهر بود.ولی صندوقه دیگه.آدم میترسه کجا گذاشتید پس ؟
لانلی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 44 من داشتم .قبل عید باطل کردم.البته بهتر از زرین بانک شهر بود.ولی صندوقه دیگه.آدم میترسه کجا گذاشتید ؟
sh-m عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 4712 کجا گذاشتید ؟ قبل از عید بود .اوراق ۲۰ درصد گرفتم در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
لانلی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 44 قبل از عید بود .اوراق ۲۰ درصد گرفتم باطل کردید کدوم بانک گذاشتید؟
sh-m عضویت: 1396/03/30 تعداد پست: 4712 باطل کردید کدوم بانک گذاشتید؟ قبل از عید بانک مرکزی مجوز اوراق ۲۰ درصد داده بود.من بانک شهر گذاشتم.زمانش تموم شده.شنیدم بعضی بانکهای خصوصی سودشون زیاد شده.باید حضوری بپرسید.مهراقتصاد یا پارسیان. در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
لانلی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 44 قبل از عید بانک مرکزی مجوز اوراق ۲۰ درصد داده بود.من بانک شهر گذاشتم.زمانش تموم شده. شنیدم بعضی &nb ... خب اینا رو هم که اشاره کردید اوراق هستن یعنی صندوق اینم که خطریه