2789
عنوان

دکتر سعید صدر

899 بازدید | 13 پست

کسی میدونه چه جوری میشه از دکتر صدر وقت گرفت من پیش دوتا دکتر رفتم حالم بدتر شد مشاورم دکتر صدر و پیشنهاد داد ولی منشیش گفت تا 6-7 ماه مریض جدید نمیگیره

واقعیت داره؟ اگر حضوری برم مطبش ممکنه جواب بده واقعا احتیاج دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هم پیشش میرفتم. اگر بهت دارو داد حتما ازش بپرس اضافه وزن میاره یا نه. به من دارو داد در عرض سه ماه ۱۴کیلو زیاد کردم. ازش پرسیدم گفت برای دارو هست. معمولا هم هر ۶ماه میگه باید بری پیشش

من رفتم همین هفته  به غیر از روزهای دوشنبه و پنج شنبه  بقیه روزها هستن ویزیت شصت تومن ...

برای اولین با ربود میرفتین وتونستین برید داخل ؟ یا پرونده داشتین.. چون منشیش به من گفت پرونده داری  گفتم نه گفت وقت نداریم...

بعد ببخشید به غیر از سه شنبه وپنج شنبه  یا   به غیر از دوشنبه وپنج شنبه..

خیلی ممنووونم که جواب دادین.

من هم پیشش میرفتم. اگر بهت دارو داد حتما ازش بپرس اضافه وزن میاره یا نه. به من دارو داد در عرض سه ما ...

سلام  یه دنیاااا ممنونم بابت راهنمایی

قبلا دوتا دکتر رفتم هرکدوم یه جور ضربه زد بهم ... دیگه خیلی میترسم

من هم پیشش میرفتم. اگر بهت دارو داد حتما ازش بپرس اضافه وزن میاره یا نه. به من دارو داد در عرض سه ما ...

غیر از این مورد دکتر خوبی هست از نظر شما؟ شرمنده اگه اشکالی نداره میشه بگید مشکل شما چی بود من برای افسردگی .و وسواس میخوام برم

ازش جواب گرفتی ؟ خوب بود؟ من برای افسردگی و وسواس میخوام برم..حالم  اصلا خوب نیست

تازه یک هفته س که شوهرم داره داروهاشو میخوره

تا نتیجه گیری زوده حاالا

ولی دکتر خوبی معلوم میشد 

میشه برای برآورده شدن حاجتم یک  *صلوات*  بفرستید 🌹🙏