2777
2789
عنوان

سوسک ریز

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 50 پست
آره واقعا. خیلی هم چندش هستن. من متنفرم ازشون. یروز زدم به سیم آخر و با شوهرم افتادیم به جونشون. فعل ...

سم آیکون ک میگی رو کجا میشه تهیه کرد.میخام برم شهرستان اونموقع بزنم برم.

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سم آیکون ک میگی رو کجا میشه تهیه کرد.میخام برم شهرستان اونموقع بزنم برم.

سم آیکون از مغازه هایی که سم های کشاورزی رو میفروشن میتونی گیر بیاری. ولی خیلی خطرناکه. موقع زدن هم ماسک بزنید و هم دستکش بپوشی و هم یه کفش یا چکمه پاتون باشه. این سم طوریه که از طریق پوست هم جذب بدن میشه و خیلی خطرناکه

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.
سم آیکون از مغازه هایی که سم های کشاورزی رو میفروشن میتونی گیر بیاری. ولی خیلی خطرناکه. موقع زدن هم ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده کلی برات دعا میکنم

بیشتر دور سینک ظرفشویی زیرش ک ب کابینت وصل ازونجا درمیان..نمیدونم سوسکش مشکیه خال سفید داره

آخ آخ دقیقا منم دو هفتس همین مشکل و دارم ،الان یه سال و چن ماهه توی این خونم پارسال تابستون یه مورچه هم نداشتیم اما امسال خونه پر جک و جونور شده هی دارم کابینت تمیز می کنم سم پاشی می کنم نسلشون منقرض نمیشه که هیچ زیادم دارن میشن

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

ما خودمون مغازه آرایشی بهداشتی  داریم.سوسک ریز که معروفیه به اسرائیلی علاقه زیادی به  mdfداره و لایه درزایه کابینتا تخم میکنه شما همون کامنو لایه درز کابینتا،پشت موتوره یخچالو موتوره لباسشویی و سر چاهاتونو دوروز پشت سر هم بزن نسلشون ور میوفته البته ۲ماه یکبار باید تکرار بشه.سم هکر یا سایپرمترینم خوبه ۱۵۰سی سیشو باید با یکو نیم لیتر آب قاطی کنی و شب وقتی کاراتون با دستشویی تموم شد تویه همه چاهاتون بریزی وبزاری تا صبح بمونه و فردا شبشم همین کارو تکرار کنی ولی این بیشتر برا سوسکهای گاوی خوبه و پشه چون اون اسراییلیها تو چاه نیستن البته میتونی از همین مایع که ساختی تو آب پاچ بریزی و همون کاری که برا آشپزخونه  گفتمو انجام بدی تا حالا کسی نبوده  که نیاد بگه خدا خیرتون بده راحت شدیم از این سوسک پشه ها

ما خودمون مغازه آرایشی بهداشتی  داریم.سوسک ریز که معروفیه به اسرائیلی علاقه زیادی به  mdfد ...

سوسک گنده هم از دستشویی در میاد ..این سمو چن روز پشت سرهم بریزم تو چاه

عزیزم زیر سینک ظرف شویی را یادم رفت بگم حتما باید سم بزنی چون مرطوبه جایه خوبی برا تخم گزاریشون هست دور تادورشو با همون کامن یا سایپرمترین سم پاشی کن زیر آهن ربای یخچالم بعضی  وقتا تخم میزارن بلند کن اون لاستیکشو با پارچه قشنگ و محکم تمیزش کن.درباره اون عزیزیم که درباره کامن گفته بود یه روز باید خونرو خالی کنی بگم هیچ لازم نیست و ضرر هیچی نداره.فقط یادت باشه درز کابینتارو خاستی بزنی روی ظرفاتو روزنامه بنداز همین .صد در صد منقرض میشن تا دوماه

نه اگر دست نزنه به خوده سم اشکالی نداره،تو آشپز خونه نبرش خوب تا بوش بره.شما روی هر نوع سم چه پودری چه مایع چه گچ را روشو بخونی میبینی نوشته سایپرمترین ۱۰%همشون از یه چیز درست میشن ولی کامن آماده شدشه ولی اگر سایپرمترین رو بخری خودت باید درست کنی فرقشون اینه(خمیرشم بگم جالبه:از عسل و گچ درست شده وقتی شما میزاریش و سوسکه میاد میخورشو بعدش میره آب میخوره بعد چند دقیقه گچ تو شکمش سفت میشه و میمیره😁).اینم بهت بگم تاجایی که میتونی خوده مارک کامنو بخر دیگه اگه دیدی پیدا نمیشه مارکه دیگه بخر سایپر مترینم مارکش فرق نداره. فردا شب بیا بگو چیکردی

نه اگر دست نزنه به خوده سم اشکالی نداره،تو آشپز خونه نبرش خوب تا بوش بره.شما روی هر نوع سم چه پودری ...

فدات شم عزیزم مررررسی..تنها کاری ک از دستم برمیاد دعاس کلی دعات میکنم ایشالا هر چی از خدا میخای بهت بده..چشم فردا حتما میام میگم بهت