ما تازه اومدیم تو این خونه..اولاش اصلن سوسک نداشت فقط مورچه داشت ک اونم پودرشو گرفتم ریختم گوشه های خونه دیگ نیس..اما الان تازه ی هفتس میبینم پر سوسک ریزه خمیر سوسک و کامن هم زدم فایده نداره نمیمیرن سگ جونن دیگ چیکار باید بکنم تا از بین برن؟
خونه قبلیم طبقه پنجم سوسک ریز داشت هر کاری کردم از بین نرفتن آخرش و عوض کردم یعنی دوتا دلیل داشت یکی سوسک و یه دلیل دیگه.
شنیدم راهش اینه متخصص بیاری و چند ندی خونه اونا لدنشو نرو پیدا میکنم با دستگاه
خیلی چندشن
اه
دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
عزیزم خونه ما هم از اطراف ظرفشویی میومد بالا، زیر کابینت ظرفشوییمون آب چکه می کرد، اونو درست کردیم بعد کلا ظرفشویی رو از جا درآوردم، دیدم دور یه تخته که اطراف سینک هست پر از تخم سوسکه. همه رو شستم با سیف کرمی. کل ظرفشویی و شیر ظرفشویی و همه اینا و پشت کابینت رو کامل شستم. بعد از شستشو هم سم کامن زدم. رفتن که رفتن دیگه. اگه یجایه خونه رطوبت و کثیفی و چربی باشه بلافاصله میان.
تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.
کامن امتحان کردم عزیزم سوسکای بزرگو ک از فاضلاب میومد ریختم تو فاضلاب نابود شدن ولی اینارو نمیکشه... ...
من خیلی زدم. تا روشون هم میزدم سریع گیج و ویج میشدن و میفتادن میمردن. باید سعی کنی اول تخم هاشون رو از بین ببری چون شنیدم روزی ۴۰ تا تخم میذارن. باید اول جاشون رو پیدا کنی. راستی رو بطری سم هم نگاه کن تاریخ گذشته نباشه. اگه تاریخش گذشته باشه نمیکشه
برا اطمینان خودت هرجایی که احتمال میدی باشن بردار و تمیز کن. برای ما سینک رو کار هست.یه چهارچوب چوبی داره که کلا درش آوردیم و کامل شستیم. اگه بدونی چقد تخم سوسک دور و برش بود. حتی زیر شیر آب هم تخم گذاشته بودن. لبه کابینت هم تخماشدن بود
آره واقعا. خیلی هم چندش هستن. من متنفرم ازشون. یروز زدم به سیم آخر و با شوهرم افتادیم به جونشون. فعلا که چیزی ندیدم. اگه دیدم بازم اومدن تمام کابینتا رو خالی میکنم و سم آیکون میزنم کلا. خیلی خطرناکه این سمه. باید چند روز خونه رو خالی کنیم.ولی نسلشون رو نابود میکنه.