2777
2789
عنوان

سوسک ریز

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 50 پست
ببین اونا نابود نمیشن متاسفانه. فقط اینکه مرتب کابینتاتو باید خالی کنی وسایل داخلشون بشوری خشک کنی د ...

باور میکنی هفته ای دوبار وسایلای آشپز خونه رو میریزم بیرون  تمیز میکنم

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه  قبلیم طبقه پنجم سوسک ریز داشت هر کاری کردم از بین نرفتن آخرش و عوض کردم یعنی دوتا دلیل داشت یکی سوسک و یه دلیل دیگه.

شنیدم راهش اینه متخصص بیاری و چند  ندی خونه اونا لدنشو نرو پیدا میکنم با دستگاه

خیلی چندشن

اه

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
عزیزم آخرشو نفهمیدم متخصص چی؟

عزیزم خونه ما هم از اطراف ظرفشویی میومد بالا، زیر کابینت ظرفشوییمون آب چکه می کرد، اونو درست کردیم بعد کلا ظرفشویی رو از جا درآوردم، دیدم دور یه تخته که اطراف سینک هست پر از تخم سوسکه. همه رو شستم با سیف کرمی. کل ظرفشویی و شیر ظرفشویی و همه اینا و پشت کابینت رو کامل شستم. بعد از شستشو هم سم کامن زدم. رفتن که رفتن دیگه. اگه یجایه خونه رطوبت و کثیفی و چربی باشه بلافاصله میان.

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.
سم کامن خیلی عالیه. چون اسپری هست همه جا میشه زد ولی بوی بدی داره

کامن امتحان کردم عزیزم سوسکای بزرگو ک از فاضلاب میومد ریختم تو فاضلاب نابود شدن ولی اینارو نمیکشه...شما چقد میزنین ک تاثیر میکنه؟

عزیزم خونه ما هم از اطراف ظرفشویی میومد بالا، زیر کابینت ظرفشوییمون آب چکه می کرد، اونو درست کردیم ب ...

یعنی من سینک و اینا بردارم پشتشو نگا کنم؟

کامن امتحان کردم عزیزم سوسکای بزرگو ک از فاضلاب میومد ریختم تو فاضلاب نابود شدن ولی اینارو نمیکشه... ...

من خیلی زدم. تا روشون هم میزدم سریع گیج و ویج میشدن و میفتادن میمردن. باید سعی کنی اول تخم هاشون رو از بین ببری چون شنیدم روزی ۴۰ تا تخم میذارن. باید اول جاشون رو پیدا کنی. راستی رو بطری سم هم نگاه کن تاریخ گذشته نباشه. اگه تاریخش گذشته باشه نمیکشه

یعنی من سینک و اینا بردارم پشتشو نگا کنم؟

برا اطمینان خودت هرجایی که احتمال میدی باشن بردار و تمیز کن. برای ما سینک رو کار هست.یه چهارچوب چوبی داره که کلا درش آوردیم و کامل شستیم. اگه بدونی چقد تخم سوسک دور و برش بود. حتی زیر شیر آب هم تخم گذاشته بودن. لبه کابینت هم تخماشدن بود

من خیلی زدم. تا روشون هم میزدم سریع گیج و ویج میشدن و میفتادن میمردن. باید سعی کنی اول تخم هاشون رو ...

اصلا نگا نمیکردم روشو..دیگ خسته شدم بخدا..اول مورچه بعدم سوسک .بچه کوچیک دارم میترسم مریض بشه بخدا شبا بخاطر اون نمیخابم میگم میاد میره توگوشش یا دهنش

برا اطمینان خودت هرجایی که احتمال میدی باشن بردار و تمیز کن. برای ما سینک رو کار هست.یه چهارچوب چوبی ...

دقت کردم فقط از زیر سینک در میان منم فردا برمیدارم اونم اگ شوهرم کمک کنه

اصلا نگا نمیکردم روشو..دیگ خسته شدم بخدا..اول مورچه بعدم سوسک .بچه کوچیک دارم میترسم مریض بشه بخدا ش ...

آره واقعا. خیلی هم چندش هستن. من متنفرم ازشون. یروز زدم به سیم آخر و با شوهرم افتادیم به جونشون. فعلا که چیزی ندیدم. اگه دیدم بازم اومدن تمام کابینتا رو خالی میکنم و سم آیکون میزنم کلا. خیلی خطرناکه این سمه. باید چند روز خونه رو خالی کنیم.ولی نسلشون رو نابود میکنه.

دقت کردم فقط از زیر سینک در میان منم فردا برمیدارم اونم اگ شوهرم کمک کنه

آره همین کار رو کن. اگه حیاط دارین ببر تو حیاط بشور. اگرم ندارین تو بالکن بشور. چون فوری فرار میکنن جاهای دیگه قایم میشن