2777
2789

من برای سالگرد ازدواجمون به پیج مثلث رنگ اینستا سفارش دادم خیلی قشنگ بود و راضی بودم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای سالگرد ازدواجمون به پیج مثلث رنگ اینستا سفارش دادم خیلی قشنگ بود و راضی بودم

میشه یکم توضیح بدی چجوریاست سفارشش.من میخوام دوتا عکس باشه روی یه لیوان تقریبا 😕😕😕😕

میشه یکم توضیح بدی چجوریاست سفارشش.من میخوام دوتا عکس باشه روی یه لیوان تقریبا 😕😕😕😕

اینستا داری؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

اونجا طرحشو میبینی و خودت میگی از این ماگ میخوام و عکستو براشون میفرستی یک هفته ای اماده میشه

خودم نه.ولی سایتشونم هست دیدم منتهی نمیدونم چجوری باید سفارش بدم این مدلی که میگم😁😁😁😁

😂😂😂😂لینک تل گرام گذاشته واسه سفارش روش ضربه بزن

😂😂😂😂لینک تل گرام گذاشته واسه سفارش روش ضربه بزن

خخخ تلم ندارم😊😊😊نه بلدم سفارش بدم ولی نمیدونم این که میخوام دوتا طرح روی یه لیوان باشه چجوریاست بعد برای سفارش دوتا ماگ باید سفارش جدا جدا بدیم یا دوتاش باهم میشه یه باره؟؟؟

خخخ تلم ندارم😊😊😊نه بلدم سفارش بدم ولی نمیدونم این که میخوام دوتا طرح روی یه لیوان باشه چجوریاست ب ...

هر ماگ جداس

دوتا طرح هم میشه رو لیوان

نمیدونم من از تل سفارش دادم😞

حالا موندم روی ماگ حرارتی سفارش بدم یا از اینایی که دسته قلبی دارن

سلیقه ایه حرارتی ها جدیدن ولی من قلبی رو ترجیح میدم❤❤