mahtabخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1746 عنوان یه سوال دارم 856 بازدید | 28 پست سلام.میخوام ماگ سفارش بدم طرحشو میخوام خودم بدم چاپ کنن کسی جایی سراغ داره؟؟لطفا راهنماییم کنید😊😊😊😊😊 1397/04/23 | 01:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
meliiisaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 من برای سالگرد ازدواجمون به پیج مثلث رنگ اینستا سفارش دادم خیلی قشنگ بود و راضی بودم 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
tyasan عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 40985 خدا شاهده همین الان رفتم تو گوگل زدم ماگ ببینمچیه 😁😁😁😁 ( )
mahtabخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1746 من برای سالگرد ازدواجمون به پیج مثلث رنگ اینستا سفارش دادم خیلی قشنگ بود و راضی بودم میشه یکم توضیح بدی چجوریاست سفارشش.من میخوام دوتا عکس باشه روی یه لیوان تقریبا 😕😕😕😕
درانتظارمعجزه عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 4543 اگه فهمیدی به منم بگو😂 خدایا شاد کن هرانکس که دلش شادنیست
meliiisaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 میشه یکم توضیح بدی چجوریاست سفارشش.من میخوام دوتا عکس باشه روی یه لیوان تقریبا 😕😕😕😕 اینستا داری؟ 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
meliiisaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 میشه یکم توضیح بدی چجوریاست سفارشش.من میخوام دوتا عکس باشه روی یه لیوان تقریبا 😕😕😕😕 اونجا طرحشو میبینی و خودت میگی از این ماگ میخوام و عکستو براشون میفرستی یک هفته ای اماده میشه 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
mahtabخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1746 اینستا داری؟ خودم نه.ولی سایتشونم هست دیدم منتهی نمیدونم چجوری باید سفارش بدم این مدلی که میگم😁😁😁😁
mahtabخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1746 اونجا طرحشو میبینی و خودت میگی از این ماگ میخوام و عکستو براشون میفرستی یک هفته ای اماده میشه آها اوکی مرسی میرم میبینم 😊😊😊
meliiisaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 خودم نه.ولی سایتشونم هست دیدم منتهی نمیدونم چجوری باید سفارش بدم این مدلی که میگم😁😁😁😁 😂😂😂😂لینک تل گرام گذاشته واسه سفارش روش ضربه بزن 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
mahtabخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1746 😂😂😂😂لینک تل گرام گذاشته واسه سفارش روش ضربه بزن خخخ تلم ندارم😊😊😊نه بلدم سفارش بدم ولی نمیدونم این که میخوام دوتا طرح روی یه لیوان باشه چجوریاست بعد برای سفارش دوتا ماگ باید سفارش جدا جدا بدیم یا دوتاش باهم میشه یه باره؟؟؟
meliiisaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 خخخ تلم ندارم😊😊😊نه بلدم سفارش بدم ولی نمیدونم این که میخوام دوتا طرح روی یه لیوان باشه چجوریاست ب ... هر ماگ جداسدوتا طرح هم میشه رو لیواننمیدونم من از تل سفارش دادم😞 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
mahtabخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1746 هر ماگ جداس دوتا طرح هم میشه رو لیوان نمیدونم من از تل سفارش دادم😞 مرسی ممنون.آخه سایتشم تو گوگل هست من که اونجوری دیدمش والا.بازم ممنون
mahtabخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1746 هر ماگ جداس دوتا طرح هم میشه رو لیوان نمیدونم من از تل سفارش دادم😞 حالا موندم روی ماگ حرارتی سفارش بدم یا از اینایی که دسته قلبی دارن
meliiisaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 حالا موندم روی ماگ حرارتی سفارش بدم یا از اینایی که دسته قلبی دارن سلیقه ایه حرارتی ها جدیدن ولی من قلبی رو ترجیح میدم❤❤ 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪