لام بچه ها چند روز پیش اگه بدونید این شوهر بی منطق بیشعور چه ابرویی از من برد و اشکمو دراورد حالا فقط بخاطر اینکه تو اقدام هستیم مجبورم باهاش خوب باشم الکی نمدونم چکار کنم ادم بشه چند روز پیش دختر عمه هام اومده بودن شهرمون یکیشون گفت همگی زنونه بریم خونشون عصرپنه بخوریم اش هم درست کرده بود بعد شوهرم انقدر بمن زنگ زد و گفت بسه چقدر موندی که ابروی منو برد و اونا فهمیدن و همش دلشون برام سوخت و فکر کرذن بهم شک داره در صورتیکه جلو فامیل من اینجور میشه وگرنه من صبح تا شب هرر جا میرم اصلا نمدونه و ازادم...ابروم رفت ناراحتم انقدر زنگ زد اش رو دادن دستم گفتن ببر خونه بخور حالا همش به فکر م و نارتحت.چطور ادمش کنم.حالا اومده میگه بیا مهربون باشیم حالا ولش کن دیگه بیخیال....دارم دیوونه میشم من اونروز اب شدم از خجالت
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
سلام عذر میخوام ولی بخاطر یه دفعه نمیشه زود قضاوت کرد که یک فرد بی منطقه شاید کاری داشته که عجله کردن یا نگران شما بوده یا هرچی ...
بنده به عنوان یه آقا این حرکت رو پسندیده نمیدونم ولی شما فقط برای یه اتفاق دارین شدیدن همسرتون رو زیر سوال میبرین ! این مسائل تو هر زندگی ممکنه پیش بیاد سخت نگیرید .
سلام عذر میخوام ولی بخاطر یه دفعه نمیشه زود قضاوت کرد که یک فرد بی منطقه شاید کاری داشته که عجله کرد ...
اخه اصلا ینی چی هی زنگ زنگ جایی بودم که واقعا خودش میدونست هیچ خلافی توش صورت نمیگیره بابا ادم حق نداره با چند تا هم جنس خودش حتی اش بخوره...والا اینجور محدود کنن ادمو ادم بجا اش میره مشروبم میخوره..والاااا
اخه اصلا ینی چی هی زنگ زنگ جایی بودم که واقعا خودش میدونست هیچ خلافی توش صورت نمیگیره بابا ادم ...
من حرف شما رو به عنوان یه مرد درک میکنم و اصلا کار همسرتون پسندیده نبوده و مورد تایید نیست فقط عرضم اینه یه مقدار خودتون کنترل کنید ارامش خودتون حفظ کنید با ملایمت بیشتر به این مسئله بپردازید بالاخره شوهرتونه دشمنتون که نیست اینجوری بهش میتوپید !!! سر فرصت منطقی باهاش صحبت کنید بهش اشتباهش گوشزد کنید لازم نیست اینقد عصبی داخل صفحات مجازی این موضوعات بیان کنید ... با لحن دوستانه و بهتری هم میشه برای اینجور مشکلات راه حل از دوستان گرفت .