2777
2789
عنوان

چرا پریود نشدم

482 بازدید | 19 پست

الان ۱۰۰ روزه سقط کردم. جلوگیری مطمئن داشتم. فقط این ماه جلوگیری طبیعی داشتم نمیدونم شوهرم چیکار کرده. الان چند روزه فشار پریودی رو پایین دلم بصورت خیلی جزیی حس میکنم. ولی دو روزه عقب انداختم. همش سروقت میشدم کسی بوده اینجور شده باشه؟از بعد سقطم علائم پریودیم کمتر شده یا کلا علائم ندارم. ببخشید اینقدر صریح گفتم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چقدر بیخیالی دلیلش چیه؟ من دارو هم مصرف میکردم

نمیدونم. بی خیال نیستم. انقدر تو سال 97 دکتر رفتم حالم به هم میخوره از دکتر

صبح خیلی معدم میسوخت و ترش کرده بودم. فک کردم حامله ام.چون تهوع هم داشتم. تست گذاشتم ولی منفی بود.

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

تو سال 97 سه تا جراحی کردم😂آپاندیس و فتق و تومور البته خوشخیم. انقدرم آزمایش و سونو و سی تی رفتم که مطمئنم تخمدانام و رحمم سالمه. منتهی نمیدونم چرا پری نشدم

به نظرت ممکنه به عملام مربوط باشه؟ یا باردار باشم بیبی چک نشون نداده باشه؟

تو سال 97 سه تا جراحی کردم😂آپاندیس و فتق و تومور البته خوشخیم. انقدرم آزمایش و سونو و سی تی رفتم که ...

برو یه ازمایشگاه خودت درخواست ازمایش بارداری بده دوساعته هم جواب میدن انشااله بارداری

اگه مطمئنی باردار نیستی یکم زیره و زعفرون دم کن بخور

مرسی عشقم. حتما اینکارو میکنم. راسی یه چیزی. بعد رابطه ببخشیدا معذرت میخوام ولی یه کوچولو خون میبینم. نمیدونم چرا😢

برو یه ازمایشگاه خودت درخواست ازمایش بارداری بده دوساعته هم جواب میدن انشااله بارداری

ایشالا عزیزم. 

انشاالله خدا به توام یه نی نی نااااز و سالم بده