0masti0 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1220 عنوان تکست درمانی 96 بازدید | 5 پست تکستی که موقع خوندنش حال دلتون خوب میشه چیه؟ بگید لطفایک نفر هایی هستند در دنیا،می آیند و حال دلت را خوب می کنند...می آیند و تو را از نو می سازند...و ناگهان همچون نسیمی در گذر از شاخ و برگ درختان،ناپدید می شوندیک نفرهایی هستند...(مهرانا) - تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت... 1397/04/22 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
كپنك عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 8761 ما همیشه منتظریم یکی دیگه بیاد حالمان را خوب کنه خوب از کجا معلوم که اون یکی دیگه هم خودش حالش خوبه؟؟ شاید اونم منتظره یکی دیگه بیاد حالش خوب کنه 🤔🤔
nafesehkhnom عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 12376 اره عزیزماونایی که ازیکنواختی ها خسته شده اندکسانی که از دنیازدگی ومادیات به تنگ اومده انداونایی که دنبال حقیقت هستن انوقت که فردی میاددست اونا را می گیره مانندمادری دلسوزکه دست فرزندخودرا که درچوی الوده فاضلاب مشغول بازی است می گیردوبیرونش می کشد.
0masti0 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1220 ما همیشه منتظریم یکی دیگه بیاد حالمان را خوب کنه خوب از کجا معلوم که اون یکی ... شاید حال اون هم با وجود ما خوب بشه - تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
0masti0 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1220 اره عزیزم اونایی که ازیکنواختی ها خسته شده اندکسانی که از دنیازدگی ومادیات به تنگ اومده انداونایی ک ... اعوم - تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...