2777
2789
عنوان

عددبتا

176 بازدید | 16 پست

سلام خانما من بتام روز ۲۷ پری  ۱۱۸ بود روز ۳۴ پری دوباره آز دادم بتام شده بود ۱۹۴۲.طبیعیه به نظرتون  یا خارج رحمیه؟؟؟ درد خفیف پایین شکم دارم بالای ناف هم کمی درد میکنه لک بینی هم ندارم...میشه راهنماییم کنید نگرانم بخدا

خدا جون ممنون   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخرین پریودیت کی بوده؟؟؟

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من هنوز سونو نرفتم  کلا دکتر هم نرفتم. گفتم یه دفه هفته ۸ برم خیالم راحت بشه. اخرین پریم ۱۱ خرد ...

عه چه جالب مثل همیم تیکرتو درست کن یه روز عقبه 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خدا کنه هر چی باشه فقط سالم باشه.بابام امروز خواب دیده تو سونوگرافیم مشخص شده که دوقلو دارم

مبارک باشه منم عدد بتام بالا بود الانم دخترم ۲۲ ماهشه 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
مبارکه گلم.میگم چه روزی از دادی بتات چند بود؟؟درد معده و اینا داری  زیرشکمت گاهی درد داری؟؟؟

مرسی عزیزم من سه روز بعد پری ۱۵۴۴ دوباره سه روز بعدش ۴۴۰۰بود حالت تهوع درد معده گاهی اوفات درد زیر دل درد کمر همشو دارم 

مرسی عزیزم من سه روز بعد پری ۱۵۴۴ دوباره سه روز بعدش ۴۴۰۰بود حالت تهوع درد معده گاهی اوفات درد زیر د ...

من دیروز ناشتا خربزه خوردم از دیروز درد ناف و روده و معده دارم به نظرت واسه این که خربزه رو ناشتا خوردم یا غیر طبیعیه این دردام؟؟؟؟؟؟ همش میگم نکنه خارج رحمی باشه خداروشکر لک و اینام ندارم

خدا جون ممنون