2777
2789
عنوان

سونو هفته ۱۹

187 بازدید | 10 پست

سلام خواهر من هفته ی ۱۹ بارداریش سونو داد گفتن که احتمالا دختره ولی مطمئن نیستن میخواستم بدونم چقدر این احتمال دختر بودن میتونه درست باشه؟ براش سونو رنگی نوشتن البته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه قطعی جواب نداده ک بگه حتما دختره 

معمولا اینجور مواقع میگن برو یه چیز شیرین بخور بچه پاهاشو باز کنه اگه بسته س. دیگه تو هفته ۱۹ نباید احتمال بدن. باید هرجور شده بفهمن😂😂😂

پسرم ❤ منو بابایی عاشقتیم . خوش اومدی😍😍😍
معمولا اینجور مواقع میگن برو یه چیز شیرین بخور بچه پاهاشو باز کنه اگه بسته س. دیگه تو هفته ۱۹ نباید ...

آره ولی گفته برو سونو رنگی بده، بچه اوله هنوز نمیدونیم سیسمونی واسه دختر بگیریم یا پسر

آره ولی گفته برو سونو رنگی بده، بچه اوله هنوز نمیدونیم سیسمونی واسه دختر بگیریم یا پسر

دیگه چاره ای نیست روی احتمال هم که نمیشه سیسمونی خرید.  به نظرم میتونه یک بار دیگه سونو بره که الکی خرید نکنید حیف بشه

دیگه چاره ای نیست روی احتمال هم که نمیشه سیسمونی خرید.  به نظرم میتونه یک بار دیگه سونو بره که ...

اره دیگه سونو رنگی رو بده مطمئن میشیم ولی گفت که بپرسم ممکنه اشتباه کرده باشه یا نه

اره دیگه سونو رنگی رو بده مطمئن میشیم ولی گفت که بپرسم ممکنه اشتباه کرده باشه یا نه

آره وقتی احتمال داده یعنی مطمئن نبوده پس ممکنه اشتباه گفته باشه. چون من رفتم جنسیت رو قطعی گفت .