2777
2789
سلام عزیز.. خوبی؟؟ چیشد جریان.  از امیر خبری نشد

سلام خانم ممنون شما خوبی؟

هیجی خبر ندارم زنگ نزده منم زنگ نزدم فقط اون روز گفت کی بریم واسه کارای طلاق گفتم من امادم هر چ زودتر بهتر

تیکر کاهش وزنمه...  

رژیم کاندایی بگیر خیلی راحته توی ۱۵ روز ۸ کیلو کم میکنی و ی عالمه سایز خیلی عالیه اصلنم سخت نیست تو نت سرچ کن ببین

توقع من از آدما در کمترین حالت ممکنه اما بازم ناامیدم میکنن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام خانم ممنون شما خوبی؟ هیجی خبر ندارم زنگ نزده منم زنگ نزدم فقط اون روز گفت کی بریم واسه کارای ط ...

ای بابا.. شما اینو گفتی هیچ حرفی نزد؟؟ 

شاید داره امتحانت میکنه

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
ن هیچی.....مهم نیست دیگه برام

عزیزجان اگه وضعیت مالیت خوبه چرا پیش دکتر کرمانی نمیری

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
نمیدونم هزینش چقدر میشه.....زیاد وضعم خوب نیست حقوقم ی تومنه

عزیزم منم قبل عید87کیلوبودم الان 79کیلوشدم فقط فقط باکالری شماری و هفته ای دوسه روز ورزش حتی میتونی برقصی ورجه وورجه کنی ک فقط عرق کنی

دیروزحلقه گرفتم وروزی 15دیقه میزنم چون شبکمم کبودشده کم میزنم ی هفته بعد روزی نیم ساعت میخام بزنم

توتامیک بامدادخمارعضوشو عالیه کلی روحیه میگیری 

من تازگیا رژیم 5/2هم میگیرم خیلی خوبه

هرچی بخام میخورم ولی حساب شده و ب اندازه

چیزیو حذف نمیکنم

اینجوری بهم سخت نمیگذره و اصن نمیفهمم کی و چجوری لاغرشدم

عزیزدلم ب روزی فک کن ک میخای مانکن بشی و خوش اندام اون موقس ک امیرو امثال امیر حسرت ی نگاهتو فقط ی نگاهتو میکشن پس پیش ب سوی خوش اندامی😉😘

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜