2777
2789
عنوان

جاری دختر خاله

1510 بازدید | 33 پست

سلام  من جاریم میشه دختر خالم ک وصلتشون منو شوهرم بودیم الان هر دومونم نامزدیم وضع مالی خانواده من بهتر از خالم ایناش و شوهر من از شوهر اون بزرگتره درآمدش هم خیلی زیاد تر از اونه دختر خالم هر م.قع ک جهیزیه منو یا طلا هامو میبینه کلت قیافه میگیره ب ما یا با شوهرش درگیر میشن چند باری هم بدی منو ب برادر شوهرم کرده ولی شوهرم خیلی با جدیت جوابشونو داده از شوهر من حساب میبرن ولی من دوست ندارم رابطمون با اونا اینجوری بشه موقع که هممون مجرد بودیم خیلی صمیمی بودم من اصلا دوست ندارم دشمن همدیگه باشیم ب نظرتون چیکار کنم

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 

خوب خودتو بزار جای اون،  توام هرچی میخری نشون نده به اون خون به دلش نکن، بزار بعد یه مدت که گذشت ببینه... کاری نکن که زیاد متوجه تفاوت مالی بشه

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...

دختر خاله ات یبار فامیلت بوده دیگه چرا فامیلترش کردی😑😑😃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اصلا دوست ندارن جاریم آشنای من باشه. چون مطمئنا روابط عوض میشه. برادرشوهر منم خواستگاری خواهرم اومده بود قبول نکردیم. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یکی دوبار از در محبت وارد شو اگه جواب نداد بیخیال شو بذار کار خودشو بکنه تو اصلا خودتو ناراحت نکن برات مهم نباشه خودش آخر خسته میشه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
خوب خودتو بزار جای اون،  توام هرچی میخری نشون نده به اون خون به دلش کن، بزار بعد یه مدت که گذشت ...

بخدا من اونجوری نیستم اصلا خب چون فامیلیم هر چی خریده میشه خوب اون میبینه من وقتی میرم خرید مثل وقتی لوازم آرایش میخرم بعضی چیزا رو ب اونم میخرم بهش میدم ولی کلا فاز جاری شدن برداشته انگار مادر شوهرم خیلی ماهه همش میگه من دوست دارم رابططون خیلی قوی بشه برعکس اون وقتی یه چیزی میخره اگر خیلی زشتم باشه من انقد ک ازش تعریف میکنم ک نگو

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 

اگر قبل از واسطه شدن تاپیک میزدی اینکارو بکتید یا نه من که میگفتم اصلا و ابدا فامیل را جاری خودت نکن 

کلا ت  با خانواده ای که وصلت کردی بذار همون یه وصلت بمونه هیچ وصلت دیگه ای با اون خانواده نکن والا خودت اذیت میشی 

با چشم خودم دیدم که میگم 

الانم فراموش کن دختر خالست در حد حاری و برادر شوهر رابطه داشته باشید متاسفانه مادرت و خانوادت هم درگیر روابط خانواده همسرت خواهند شد چون خاله ممکنه هی شاکی بشه پس ناخواد اگاه باید رابطتون کم کنید والا هرروز درگیر ی خواهید داشت با خالت مثل خاله باش با دخترش مثل جاری

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

کلا انگاری جایگاه جاری بودن طوریه که هر فردی توش قرار بگیره عوض میشه !😐

شما خریدهاتو بهش نگو چون توانایی مالیشون در حد شما نیست واکنشش اینه نمیشه ایرادم گرفت ادم ها متفاوتن یکیم اینجوره !