2777
2789
عنوان

سوال پزشکی

18571 بازدید | 13 پست

سلام خانوما... مامان من آرتروز داره... قبلا در این حد شدید نبود... الان مچ پا و زانوش هم ورم کرده... اگه کسی تجربه داره و راهکاری بلده بهم بگه لطفا... خیلی ناراحتم.‌.. پیش متخصص هم رفته ولی فقط کلسیم میدن بهش...و میگن وزنشو کم کنه ولی چیکار کنیم ورمش برطرف بشه.. اگه هم دکتر خوب که ازش نتیجه گرفتین میشناسین تو تبریز معرفی کنین... ممنون

شایان ذکر است بی‌حرکت کردن کامل مفصل دردناک و مثلا گچ گرفتن یا اتل زانو لازم نیست.

بیماری آرتروز زانو  ممکن است به علت وضعیت بد کل اسکلت بدن از زانو تا کمر یا کف پا ایجاد شده یا تشدید شود.

در این حالت با تصحیح قوس کمر و درمان کف پای صاف و نیز استفاده از کفی مخصوص در موارد زانوی پرانتزی می تواند  مفید باشد.

بیمار مبتلا به آرتروز زانو و سایدگی  زانو، باید از ایستادن های طولانی، زانو زدن و چمباتمه زدن خودداری نمایید.

اضافه‌وزن یکی از عوامل موثر در درد های مفصلی خصوصاً زانو است و به‌تدریج اثر خود را روی مفاصل فرد نشان می‌دهد. بنابراین طبق بررسی‌های به عمل آمده کاهش وزن حداقل ۵ کیلوگرم احتمال بروز آرتروز مفصلی زانو را تا ۵۰ درصد کاهش خواهد داد و در صورت حفظ وزن، اثر درمانی آن ماندگار خواهد بود و در صورت بازگشت وزن فرد، درد مفصل زانو نیز بازخواهد گشت.

در داروخانه ها شما محصولات متعددی را می‌بینید که تحت عنوان غضروف ساز برای درمان ساییدگی و آرتروز زانو ارایه می شود. داروهای مانند پیازکلیدین و یا آوکلیدین به دلیل ترکیبات آوکادا و سویا در یک دوره کوتاه و با دوز کافی به شما توصیه می‌شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامانم بخاطر دیسکش درد میزنه به ساق پای چپش جوری که نمیتونس راه بره هرشب با روغن سیاه دانه ماساژ میده دکترش براش یه دارویی نوشته الان خداروشکر بهتره نمیدونم درد پای مامانتون با مال مامانم من یکیه یا فرق داره

تــ♡ــو تمنــاے ِ مــטּ ُ یــارِ مــטּ ُ جــاטּ ِ منــے

داروهای مکمل یا داروهای دیگر عبارت است از:

• گلوکزامین و کندرویتین پیشرفت آرتروز را آهسته می‌کند و علائم را تسکین می‌دهد. گلوکزامین و کندرویتین هر دو در بدن تولید می‌شود و از جمله موادی هستند که داخل و اطراف سلول‌های غضروف وجود دارند. توانایی غضروف برای ترمیم و بازسازی محدود است. مکمل‌های گلوکزامین به ترمیم آهسته سلولی و تولید غضروف کمک می‌کند. کندرویتین احتباس آب و خاصیت ارتجاعی غضروف را بهبود می‌دهد و مانع تجزیه و از بین رفتن غضروف توسط آنزیم‌ها می‌شود. گلوکزامین و کندرویتین التهاب را نیز کاهش می‌دهند.
  • اسیدهای چرب امگا3: امگا 3 دارای ویژگی‌های ضدالتهابی است و میزان آنزیم‌های عامل تجزیه غضروف را کاهش می‌دهد. روغن ماهی یا روغن بذر کتان از منابع غنی امگا 3 محسوب می‌شود.
  • متیل سولفونیل متان (MSM):این دارو از ترکیبات آلی سولفور موجود در اکثر خوراکی‌های تازه، مانند میوه، سبزی، غلات، شیر و فراورده‌های حیوانی، تهیه می‌شود. سولفور برای تسکیل بافت پیوندی لازم است و در تمام سلول‌های بدن وجود دارد. MSM  درد و التهاب ناشی از آرتروز زانو را کاهش می‌دهد و تاکنون هیچ گونه عوارض جانبی برای آن گزارش نشده است. گاهی اوقات گلوکزامین، کندرویتین و MSM در یک مکمل عرضه می‌شود.
  • قرص ارتروز زانو چیست ؟  در واقع اکثر قرص هایی که تحت عنوان قرص ارتروز زانو شناخته می شوند همین انواع مکمل های گلوکوزامین می باشند . البته در تجربه شخصی اینجانب قرص کاریژن فورت و کارتیجن مکس رضایتمندی خوبی در بیناران ایجاد می کند . 

ژل هیالورونیک اسید از قدیم هم با عناوینی مانند تاج خروس و... در بازار ژل های زانو بود. اما اکنون با پیشرفت علم پزشکی و  دارویی ژل های بسیار قوی و خوبی مانند هیالوبریکس و آرترومک و لوبراویکس به کمک بیماران شتافته و هم کیفیت اثر بهتر از نظر ماندگاری دارد و هم جز اثر مکانیکیال ژل، اثرات درمانی هم پیدا کرده اند. یک درمان رایج و معجزه آسا برای بیماران مبتلا به آرتروز زانو ترکیب ژل و اوزون می باشد که بسیاری از بیماران از آن راضی هستند.

هزینه تزریق ژل  زانودر کلنیک پیشگام در سال 96 در هر زانو 80 هزار تومان مطابق مصوبه وزارت بهداشت ایران می باشد.

دیگر  تزریقات مفصل مانند تزریق کورتیکواستروئید نیز میتواند در کاهش علائم و درمان آرتروز زانو موثر باشد.

زنجبیل، گیاه پنجه شیطان (با عنوان دارویی Cat Claw)، زعفران، ترکیب سیاهدانه و عسل در درمان گیاهی ساییدگی زانو موثر هستند. در بین روغن های مالیدنی به زانو توصیه ما ترکیب روغن زیتون و روغن سیاهدانه و برای افرادی که به آن حساسیت دارند روغن شترمرغ می‌باشد.

من دیدم روی بعضیا کمپرس گرم اثر میزاره رو بعضیا سرد البته درمان نیست فقط کمکه برای اروم شدنش 

به بعضیا اسپرین یا بروفن یا ناپروکسن سدیم کمک میکنه 

برای رژیم بهتره برن یه دکتری که رژیم طولانی تر ولی دقیق بگیرن که هم اذیت نشن هم کمبود ویتامین نگیرن چون خطرناکه الان تو این سن و بعد از چند تا زایمان بدنشون کم بیاره با نخوردن

انشالله بهتر بشن

من مامانم بخاطر دیسکش درد میزنه به ساق پای چپش جوری که نمیتونس راه بره هرشب با روغن سیاه دانه ماساژ ...

سلام خوب هستید مامان منم اینجور شدن دیسک کمر دارن و درد به مچ پا و کف پاشون زده میشه بدونم چه دارویی بودع ممنون از لطفتون

عزیزم اگه زانوشون ورم داره به هیچ عنوان کیسه اب گرم نزارید یا گرمش نکنین مگر اینکه زیره دوشه اب گرم باشه ...حتی اگه میتونین کمپرسه یخ یمدت بزارین...به هیچ عنوان محله ورم کرده را نبندین...قرصای ضد التهاب ورم رو کاهش میده ...مامانه من اینطوری بودن دکتر برای زانوشون قرص دادن واین توصیه ها رو کردن بهتر شدن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏