2777
2789
عنوان

یخچال فریزر

133 بازدید | 14 پست

خانوما یه سؤال داشتم،یخچالم خراب شده پدرم لطف کرده وبرام یخچال معمولی امرسان خریده (فریزرش پایینه)می خواستم بدونم یخچالهای امرسان خوبه یانه؟؟؟مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اون موقع که جهزیه میخریدم میگفتن تو ایرانیا دوسه تا مارک خوبه یکیش امرسان بود

واقعا؟؟؟درسته که پدرم لطف کرده ودندون اسب پیش کش رو نمیشمرن،ولی می‌خواستم تا قبل اینکه نصب کنن درمورد کیفیتش خبرداربشم

بچه ها یخچال هیمالیا چطور؟؟؟ من نامزدم و شوهرم هیمالیا خریده مامانم میگه خوب نیست..کسی هیمالیا داره و ناراضی باشه؟؟؟

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
بله. فکر کنم هیمالیاهم خوب باشه. سعی کنین بهم سخت نگیرید. تو سخت بگیری اونم میگیره زندگی به این چیزا ...

آخه من خودم این یخچالو انتخاب کردم مامانم میگه باید گرون تر میخریدی که یخچالت زود خراب نشه...دوتا از فامیلمون خیلی راضیم ولی دوست مامانم میگه صدا میده

آخه من خودم این یخچالو انتخاب کردم مامانم میگه باید گرون تر میخریدی که یخچالت زود خراب نشه...دوتا از ...

یکم وسایل برقی شانسیه بعضیا یه مارکی میگن خوبه بعضیا دیگه همون مارک رو میگن بده

ایشالا به سلامتی استفاده کنی

منم یخچال الکترواستیل خریدم ولی یه مغازه داری بعد از خریدم گفت صدا میده

قبل از خریدم خیلی تحقیق کردم گفتن مارک خیلی خوبیه

یکم وسایل برقی شانسیه بعضیا یه مارکی میگن خوبه بعضیا دیگه همون مارک رو میگن بده ایشالا به سلامتی اس ...

خیلی ممنون