بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ميگم زن بايد غذاش اماده باشه به شوهرش محبت كنه هميشه بوي خوب بود نه بوي غذا خونه مرتب باشه هميشه شاد باشه مهربون باشه خوش اخلاق باشه غر نزنه ارايش كنه در حد تعادل !خوش به حال اقايون ديگه هيچ مردي مجرد نميمونه
« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است » کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
چه چیزی باعث میشه همیشه رابطه خوب باشه؟ گاهی فکر کنم حس یکنواختی برامون پیش مییاد. منم موندم چطور ...
من خیلی زود طرفمو دلزده میکنم و دلیلشو نمیدونم!خواستگار باشه بعد ازدوجلسه دیگه پشت سرشم نگاه نمیکنه اگر آشنایی هم باشه نهایتا طرف یکماه باهام میمونه!واقعا هیچ مشکلی ندارم!ظاهرم خوبه از نظر اجتماعی هم خودم هم خانوادم خوبیم!چند سال پیش یک دعا نویس بهم گفت بختت بستس خواستگار زیاد میاد اما جور نمیشه!من اعتقادی نداشتم اما الان فکرمیکنم شاید راست گفته