2777
2789
عنوان

بچها جون همه عزیزاتون بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیییییییز دلم خدا به پدر و مادرش ببخشه

تو رو خدا عکسشو بردار 

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     
چه ارزوها داشتن واسش چه نقشه ها کشیده بودن زنعموم میگفت اینقد تو مزرعه کار میکنم پول جمع میکنم تا بت ...

انشالله به آرزوهاشون میرسن به حق ابولفضل عباس

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     

بچها الان از بیپارستان امدم ضریب هوشش ۳و ۴  ولی امروز دست مامانشو گرفته چشماشو یه لحظه باز کرده دوباره بسته دکتر گفته علائم خوبیه خیلی خوشحالم ۳ کیلو شیرینی گرفتم پخش کردم بخاطرش حالا دعا کنید ضریب هوشش بره بالا عشقا  بازم از وضعیتش خبر میدم مرسی که جویای حالش هستید مهربونا خدا بهترینها رو نصیبتون کنه

مرسی گلم چشم خبر میدم مرسی از نذری که کردی واسش 

سلام حال گلپسر چطره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792