2777
2789
عنوان

پوشش

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 37 پست
اخه ترسم از اینه ک این مساله برامون یه مشکل بشه!!میترسم حساس بشه روی این مساله ک من مثل بقیه فامیلش ...

دوست عزیز شرایطتون سخته من درک میکنم....احتمالا تازه عروسین اگر این طوره که مطمین باش به مرور زمان حساسیتت رفع میشه منم این تجربه رو داشتم ولی یکم خفیف تر.الان کاملا عادیه برام چون ازش صددرصد مطمینم و میدونم که نگاهش رو کنترل میکنه و نگاه بد اصلا نداره

لطف حق شامل شده بر حال ما...

بیخیال..

سخت نگیرین

مهم اینه شما به حجابی که داری اعتقاد داری و با اطمینان این نوع پوشش رو انتخاب کردین

و مهمتر این هست که شما انقدر به بقیه برتری داشتین و دارین که با وجود افراد ب قول شما اپن تو لباس پوشیدن همسرتون شمارو انتخاب کرده،پس شما نباید خیلی براتون مهم باشه که کسی حتی با بیکینی پیش همسرتون بگرده.میدونم اولش یه کوچولو براتون غیر عادیه ،اما سعی کنید به چیزای خوب فکر کنید تا براتون عادی شه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این ناراحتم کرده ک گفت برخلاف میلم قبول کردم...

اتفاقا اینکه جای.خوشحالی داره....یعنی خواست شما انقدربراش مهم بوده که از علاقه ی خودش گذشته

قطعا همه ی ادما رابطه ی صمیمانه با فامیلشون رو دوست دارن ولی همسرشما بخاطر اسایش و راحتی شما ازاین گذشته...این یعنی خیلی دوستون داره و براش مهم هستین.بنظرم شماهم یکم حساسیتتون رو کم کنید و اینو درنظر داشته باشین اون چندین سال تو این خونواده با همین وضع پوشش زندگی کرده ودرنهایت برای ازدواج شمارو انتخاب کرده با پوشش معقول و مناسب.این یعنی اونهارو رد میکنه.پس اصلا جای نگرانی نیست.به خودتون افتخار کنید و جلوی خونوادش با اعتماد بنفس کامل رفتار کنید.

لطف حق شامل شده بر حال ما...
اتفاقا اینکه جای.خوشحالی داره....یعنی خواست شما انقدربراش مهم بوده که از علاقه ی خودش گذشته قطعا هم ...

بله درست میگید الان ک فکر میکنم میبینم من برداشت بدی داشتم از حرفش...خیلی ممنون ک وقت گذاشتید😍😍

Have no fear..the dentist is here