2777
2789
عنوان

پوشش

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 37 پست
نه نمیتونی تایید کنی ک دیگران چطوری لباس بپوشن.ولی ممکنه توی جمعشون معذب بشی

خب نباید بشی باید عادت کنی

کلا درست نیست اینجور ازدواج دو تا فرهنگ متفاوت

اگه خیلی سخت بود که دیگه هر دو طرف باید کامل با خونواده هاشون قطع رابطه کنن

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حجاب شخصیه.الان مردا هرجور زنی میبینن ولی هیچکس راضی نمیشه شوهرش به زن دیگه ای نگاه کنه.این آدم رو اذیت میکنه نمی دونم ما خانما چرا اینطوریم.خودمونو واسه این و اون نشون میدیم و راضی نمیشیم شوهرمون این ور اونور نگا کنه.به نظر من آدم باید با آدم هم سطح خودش ازدواج کنه.که در آینده مشکل پیش نیاد

نه می تونی پوشش اونا رو تغییر بدی نه میتونی قطع رابطه کنی

بنابراین فقط حجاب خودتو حفظ کن و رفت آمدها رو هم متعادل کن که زیاد تو دست و پای هم نپیچین که مشکل پیش بیاد

وقتی این ازدواجو پذیرفتی اینم بپذیر که باید تا آخر عمر این تفاوتو تحمل کنی پس باهاش کنار بیا و زیاد بهش فکر نکن

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
خب نباید بشی باید عادت کنی کلا درست نیست اینجور ازدواج دو تا فرهنگ متفاوت اگه خیلی سخت بود که دیگه ...

اون یه ادم متعادلیه.اهل مسجد و هیئته ولی خب خواهراش و زن داداشش و فامیلای مادرش پوششون بازه.از اونا ایراد نمیگیره چون میگه نمیتونم بهشون بگم چطوری رفتار کنن.دلیل انتخابشم ک جویا میشم میگه چون دوس ندارم زنم باز بپوشه جلوی بقیه.ولی خب خیلی اهل رفت و امده.یکی حساسم روی این مساله میترسم نتونم خودمو وفق بدم

Have no fear..the dentist is here
اون یه ادم متعادلیه.اهل مسجد و هیئته ولی خب خواهراش و زن داداشش و فامیلای مادرش پوششون بازه.از اونا ...

اگه نمیتونه قطع رابطه کنه شمام باید یه جوری کنار بیاین

فقط در حد دیدن و اینا

چون خب فکر شما و شوهرتون شبیهه همه مشکلی ندارین فقط باید مهمونی هاو  اینا رو تحمل کنین

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚

من خودم و همسرم به حجاب اعتقاد داریم. تو خانوادشونم به جز خانواده خالش همه حجاب دارن. من تو جمع اونا معذبم! چون یه جورایی بی حجابی رو از حد گذروندن! اولا خیلی غر میزدم گریه میکردم ولی از وقتی مطمئن شدم همسرمم با حجاب اونا مخالفه و خودش حواسش هست دیگه خیلی سخت نمیگیرم الان رفت و آمدمون خیلی کم شده و یه نفس راحتی میکشم

ول کن جهان را، قهوه ات یخ کرد....
من خودم و همسرم به حجاب اعتقاد داریم. تو خانوادشونم به جز خانواده خالش همه حجاب دارن. من تو جمع اونا ...

الان من تو مرحله ی گریه ی شمام😊

برخلاف شما ایشون کلا رفت و امد کردنو دوس دارن.قبول کردن ک کمتر رفت و امد کنیم ولی برخلاف میلشون

الان من تو مرحله ی گریه ی شمام😊 برخلاف شما ایشون کلا رفت و امد کردنو دوس دارن.قبول کردن ک کمتر رفت ...

عزیزمی....کاملا درکت میکنم. من حتی میشد دعوتمون میکردن واسه دو هفته بعد، کل دوهفته گریه میکردم. ولی اگه همسرتون  پوشش شمارو قبول داره و کاری به کار اونا نداره زیاد سخت نگیرین. حیف اشکای شماست....حیفه که اعصاب خودتون و روزای قشنگ خودتون و همسرتون اینجوری خراب بشه.همسرمنم بیشتر خانواده خالشو دوست داره و بیشترم با اونا رفت و آمد میکردن ولی از وقتی ناراحتیای منو دید خودش دیگه کمتر میگه بریم اونجا. شمام حالا بگذره ایشاالله بهتر میشه. 

عزیزمی....کاملا درکت میکنم. من حتی میشد دعوتمون میکردن واسه دو هفته بعد، کل دوهفته گریه میکردم. ولی ...

همیشه بهش گفتم دلم نمیخواد قطع رابطه پیش بیاد بین ما و خانواده هامون.ولی نمیتونم مثل بقیه پایه ثابت همه مهمونیا باشم.قبول کرده بود.امشب گفت برخلاف میلم قبول کردم.خیلی دلم شکست.واقعا احساس میکنم درک نمیکنه حس منو😢

همیشه بهش گفتم دلم نمیخواد قطع رابطه پیش بیاد بین ما و خانواده هامون.ولی نمیتونم مثل بقیه پایه ثابت ...

مردا اکثر رفتاراشون مثل همه. همسر منم اصلا درک نمیکرد که من تو جمع اونا بهم خوش نمیگذره. و اونام با میل قلبی رفت و آمدشو کم نکرد. اتفاقا ازدواج یعنی همین که آدما به خاطر طرف مقابلشون از یه سری خواسته هاشون بگذرن و شمام مطمئنا تو زندگی یه جاهایی واسه همسرتون این گذشت رو میکنین. میدونم ناراحت شدین ولی اکثر مردا همین طورن پس بذار به حساب اخلاقای مردونشون. عوضش بهش بگین که خیلی براتون با ارزشه که برخلاف میلش رفت و آمد و کم کرده. بهش بگین که شما متوجه این رفتارش هستین و ازش تشکر کنین. اینجوری ایشونم راضی تر میشه

مردا اکثر رفتاراشون مثل همه. همسر منم اصلا درک نمیکرد که من تو جمع اونا بهم خوش نمیگذره. و اونام با ...

اخه ترسم از اینه ک این مساله برامون یه مشکل بشه!!میترسم حساس بشه روی این مساله ک من مثل بقیه فامیلش نیستم...الان چندوقته شما رفت و امدتونو کمتر کمترکردید؟؟؟

اخه ترسم از اینه ک این مساله برامون یه مشکل بشه!!میترسم حساس بشه روی این مساله ک من مثل بقیه فامیلش ...

همسرتون شمارو با همین حجاب انتخاب کرده دلیلی نداره حساس بشه که شما مثل فامیلش نیستین. دغدغه های ذهنیتونو به همسرتون بگین. بگین که نمیخوتین این مسئله مشکل ساز بشه. نگرانی هاتونو بگین. البته با لحن ملایم و مهربون.شمام یه جاهایی باهاش راه بیا. بعضی وقتا خودت پیشنهاد بده که مهمونی برین. تا ایشونم کمتر روی شما حساس باشه.

ما تا وقتی عقد بودیم رفت و آمدمون زیاد بود باهاشون. الان یکسالیه عروسی کردیم دیگه کمتر شده. با وجود دغدغه های کار و زندگی و روزمره خود به خود کمتر شد و خب یه جاهایی هم خودمون نمیریم. چون یه جاهایی هم همسرمن دوست نداره بره و من کوتاه میام و نمیریم.