2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ثامن و دوتا بانک دیگه ادغام شدن و کلا اسم ثامن حذف شده از سر در بانک ها و ما هم برای تتمه ی کارهای م ...

وقتی بانکی ادغام میشه کلاشعبه رومیبندن یابه اسم بانک جدیدکه دراون ادغام شده فعالیت میکنه تواون شعبه؟

وقتی بانکی ادغام میشه کلاشعبه رومیبندن یابه اسم بانک جدیدکه دراون ادغام شده فعالیت میکنه تواون شعبه؟

همه رو نمیدونم اما اون شعبه ای که ما بودیم فقط تغیر نام داده بود اما یه شعبه ی دیگه ی ثامن کلا تعطیل شد

🖤 

فعلا بانک یا موسسه ای با بانک سپه ادغام نشده اگه بشه من خبرشو میفهمم همسرم کارمند بانک سپه 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
فعلا بانک یا موسسه ای با بانک سپه ادغام نشده اگه بشه من خبرشو میفهمم همسرم کارمند بانک سپه 

اگه این اتفاق بیفته وچندبانک توسپه ادغام بشن به نفعه کارمندای سپه هست یانه؟شمامیدونین  

اگه این اتفاق بیفته وچندبانک توسپه ادغام بشن به نفعه کارمندای سپه هست یانه؟شمامیدونین    

چه نفعی واسه کارمندا داره؟ منکه فکر میکنم ضرر هم داره پس کارمندای اون موسسه چی میشن نمیدونم والا

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
بله عزیزم قرارع بانک قوامین،انصاز،حکمت ...بزن زیر نظر بانک سپه یه جورایی نیروی مازاد اضافه میشه

شماخودت کارمندبانکی.خب نیروی خوداین بانکهاچی میشن؟راستی کل شعبه هاشون روجمع میکنن یااسم سردرشون روعوض میکنن میذارن سپه.

شماخودت کارمندبانکی.خب نیروی خوداین بانکهاچی میشن؟راستی کل شعبه هاشون روجمع میکنن یااسم سردرشون روعو ...

بله اما نه این بانکا کارمندای سپه که هستن،اما به احتمال زیاد اون بانکایی که قراره ادغام بشن از کارمندا یه ازمون میکیرن یه سریا میمونن یه سریا نه،البته اینم در نظر بکیرم سودا و پولای این بانکا به سپه اضافه میشه اما در هرصورت زیان ده بوده مه مجبور به ادغام شدن

بله اما نه این بانکا کارمندای سپه که هستن،اما به احتمال زیاد اون بانکایی که قراره ادغام بشن از کارمن ...

من خودم تا۱هفته دیگه میرم سرسپه.ولی استرس دارم بااین ادغام وضع بانک بدتربشه.شماراضی هستی ازشرایط؟