2821
2789
عنوان

نظر

120 بازدید | 11 پست

سلام خانوم های عزیز من ۸ ماهه نامزدم منو همسرم خیلی روی هم حساسیم و خیلی همدیگرو دوست داریم اصلا تو زندگیمون هیچ‌مشکلی نیس ما وقت خودمون رو بیشتر با همدیگه میگذرونیم هر روزم نباشه دو روز یه بار حتما بیرون میریم الان ۴.۵ روزه که هی میگم بریم بیرون هر بار یه بهونه میاره دیروز صبح تا شب با دوستاش بود فقط شب اومد خونه ما مهمون گفتم بریم بیرون گفت خستم امروزم گفتم بریم خونه مامان بزرگم اینا همه اونجان اولش گفت چشم‌میریم بعداً گفت سرم درد می‌کنه میشه نریم منم ناراحت شدم اومدم نشستم این طرف اونم گرفت خوابیدم ب نظرتون باید قهر کنم باهاش

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام هیچ وقت با کسی که دوستش داری قهر نکن. اتفاقا خوبه که بعضی روزا همو نینین ی کم دلتون برای هم تنگ بشه البته نه اینکه زیاد دور باشین فقط ی کم 

خوب خسته بوده دیگه. بذار با دوستاشم بره بیرون. هیچ وقت همسر جای ی دوست رو نمی گیره . مثلا پسرا با هم فوتبال بازی می کنن ی دفعه شوخی های بی مزه با هم دارن و...

سلام هیچ وقت با کسی که دوستش داری قهر نکن. اتفاقا خوبه که بعضی روزا همو نینین ی کم دلتون برای هم تنگ ...

آخه ما الان خونه مادر شوهرم هستیم الان ک ۸ ماهه نامزدیم یه روز نشده همو‌ نبینیم هر شبم باهم می‌خوابیم در کل هر جا باشه آخر شب میاد پیشم و منو می‌بره بیرون نمی‌دونم این ۴.۵ روزی چیشده بهش ک اصلا بیرون نمیره برا منم جا تعجب دارد ه یکم ادم‌شک‌میکنه

اولا قهر مسخره ترین راه ممکنه... دوتا آدم بالغ باید با حرف زدن مشکلشونو حل کنن نه اینکه یکی لوس بازی دربیاره قهر کنه اون یکی بیاد منتشو بکشه یا نکشه و بدتر شه...

بعدشم اینکه به همسرت فضا بده یکم تا از هم زده نشین.. وقتی خستس بذار خستگیش در بره ریکاوری کنه خودش سرحال شد میاد دنبالت برین تفریح یا هرچی حالا

اولا قهر مسخره ترین راه ممکنه... دوتا آدم بالغ باید با حرف زدن مشکلشونو حل کنن نه اینکه یکی لوس بازی ...

آخه بعضی وقتا یه کوچولو قهر کردن خوبه طرف می‌فهمه ک این کارو نباید انجام بده چون باعث ناراحتی میشه .البته شما راس میگین ولی آدم وقتی وابسته میشه دوست داره هر‌دیقش با اون باشه من شخصا بعضی وقتا ک با دوستاش می‌ره یه جایی حسودیم میشه دست خودم نیست البته هر چند حتی موقعه ای ک سرکار می‌ره هم ب من میگه می‌ره ولی بازم 

آخه ما الان خونه مادر شوهرم هستیم الان ک ۸ ماهه نامزدیم یه روز نشده همو‌ نبینیم هر شبم باهم می‌خوابی ...

بهتره با خودش حرف بزنی. شاید بیرون رفتن براش خرج داره . شایدم دوستاش شاکی شدن. شاید دلش برای خونوادش برای دوستاش تنگ شده. 100 درصد ی نفر مال همسرش نیست. با خودش حرف بزنی بهتره. شایدم میخواد رابطش با دوستاش خوب بشه که ی کسب و کاری راه بندازه. شایدم داره دو شیفته کار می کنه زیادی خسته میشه. اصلا وقتی گفت خسته ام بگو منم خسته ام با هم استراحت کنیم. 

آخه بعضی وقتا یه کوچولو قهر کردن خوبه طرف می‌فهمه ک این کارو نباید انجام بده چون باعث ناراحتی میشه . ...

بعضی وقتا سرسنگین شدن آره خوبه قبول دارم، ولی نه اینکه سر مسائل به این کوچیکی قهر کنه آدم. چون وقتی سر این چیزا قهر کنی سر چیزای بزرگتر بیشتر قهر میکنی و قهرای مداوم باعث سردی و دلزدگی از همدیگه میشه

و اینکه بنظرم شما واسه تایمای بیکاریت یه سرگرمی درست حسابی پیدا کن که یه وقت از رو وابستگی زیاد به رابطتون لطمه نزنی... این قضیه رو جدی بگیر عزیز

بعضی وقتا سرسنگین شدن آره خوبه قبول دارم، ولی نه اینکه سر مسائل به این کوچیکی قهر کنه آدم. چون وقتی ...

آره می‌دونم حالا من در طول روز خیلی هم پر فعالم صبح ها آموزش رانندگی میرم ظهر ها کلاس رقص برای عروسیم میرم عصر ها هم اکثرا شرکت مامانم میرم ولی در هر صورت توقع دارم ک هر شب ریم بیرون بعضی وقتا هم اصلا من نمیگم خودش میگه یه جوری واسم عادت شده

بهتره با خودش حرف بزنی. شاید بیرون رفتن براش خرج داره . شایدم دوستاش شاکی شدن. شاید دلش برای خونوادش ...

همسر هم خیلی ولخرجه جوری که من خیلی جمش میکنم دوستاشم زیاد واسش مهم نیست یعنی من بگم باهاشون قطع رابطه کن می‌کنه ولی یه اخلاق داره ک هر روز یدونه قلیون می‌کشه و می‌ره قهوه خونه دوستش وقتی هم پیش دوستاش هم من خیلی احساس نارضایتی میکنم چند بارم بهش گفتم ولی همش میگه اونا اصلا برا من مهم نیستن من فقط ب خاطر خودم میرم اونجا