2777
2789
عنوان

تقویت مژه سریتا

2622 بازدید | 16 پست

سلام بچه هاتاحالا تقویت مژه سریتا استفاده کردین؟

تاثیر داشته براتون؟

مژه هاتون بلندشدن؟

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استفاده کردم واسه بلند شدن که عالیه از دو هفته تا یک ماه کاملا نتیجه اش واضحه ولی اگه بخوای پر ب ...

عزیزم اشکال نداره روزی2باراستفاده کنم؟

نه نداشت نه تنهابهترنشدبعدچندبارزدن دیدم ریزش مژه پیداکردم دیگه نزدم

خاطره زایمانم🌷خدا گفت ببرینش جهنم،برگشت و نگاهی به خدا کرد،خدا گفت : نبرینش،او را به بهشت ببرین !فرشتگان سوال کردند چرا ؟جواب آمد:چون اوهنوزبه من امیدواراست!🌷
نه نداشت نه تنهابهترنشدبعدچندبارزدن دیدم ریزش مژه پیداکردم دیگه نزدم

البته من سینره رومیگم ها

خاطره زایمانم🌷خدا گفت ببرینش جهنم،برگشت و نگاهی به خدا کرد،خدا گفت : نبرینش،او را به بهشت ببرین !فرشتگان سوال کردند چرا ؟جواب آمد:چون اوهنوزبه من امیدواراست!🌷

من حدود سه ماه هرشب استفاده کردم، تا ماه دوم هیچ نتیجه ای ندیدم و داشتم فکر میکردم احتمالا در مورد من جواب نمیده. ولی از دو ماه که گذشت کم کم تاثیرش روی بلند شدن مژه هام شروع شد و تا آخر ماه سوم مژه هام واقعا بطور محسوسی بلندتر شده بود. 

الان هم حدودا دو ماه هست که ماوالا هم خریدم و یک شب ماوالا و یک شب سریتا میزنم. چون شنیدم ماوالا اثر پرکنندگی داره. گرچه هنوز تاثیری روی پر شدن مژه هام حس نکردم. 

من حدود سه ماه هرشب استفاده کردم، تا ماه دوم هیچ نتیجه ای ندیدم و داشتم فکر میکردم احتمالا در مورد م ...

منم دوماهه استفاده میکنم.دقیقا منم احساس میکنم فقط بلند میشه مژه هام.البته من تاثیرشو از ماهه اول دیدم.شما ماوالا میزنه پرمیکنه؟لطفا بعد از استفاده نطرتونو راجع به ماوالا هم بگید.ممنون

منم دوماهه استفاده میکنم.دقیقا منم احساس میکنم فقط بلند میشه مژه هام.البته من تاثیرشو از ماهه اول دی ...

نه گلم ماوالا نتونست مژه های من رو پر کنه. البته یک شب در میون میزنم ولی فعلا که هیچ تاثیری نذاشته. 

سلام استارتر شما آخرش سریتا خریدین خوب بود براتون ریزش نیاورد ممنون نیشم جواب بدی آخه منم میخوام بخر ...

من سریتا خریدم تا زمانی که مصرف کردم بد نبود مژه هامو بلند کرد یکم ولی وقتی قطع کردم برگشت سر جای اولش بنظر من که بی فایده بود