2777
2789
عنوان

گیسوام.کیسه آبم پاره شد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16815 بازدید | 284 پست

وای گیسووو من الان تاپیکتو دیدمم یعنینی نیت به دنیا اومددد😍😍

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای😰😰

گیسو جونم ان شا الله خودت و نی نیت صحیح و سالم باشید💜

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
بچه ها من دوستشم... ديشب زايمان كرد خيلي راحت و عالي، يه دختر گوگولي و ناز اورد 😍

خداروشککککککر😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
وای گیسووو من الان تاپیکتو دیدمم یعنینی نیت به دنیا اومددد😍😍

بقی عروسی کردی؟😍

ای جووونم؛ تبریک میگم خانوم خانوما😇🌼

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

گیسو جان . یلدا گفت ک زایمان کردی و هر دو سالمین خداروشکر 😍😍😍😍

بسلامتی 😄

هانا کوچولو میخواست چند هفته زودتر بدنیا بیاد ک زودتر تو رو از اینجا بِکَنه و  گیسو رو مال خودش کنه 😄😄😄

(    )

وااای گییسووووو جااااان الهی شکررر بهت تبریک میگم عزیززززم😍😍😍قدم نی نی کوشولوت👯👯مبااارک عزیزززززم😘😘😘

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)