2777
2789
عنوان

گیسوام.کیسه آبم پاره شد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16797 بازدید | 284 پست

بخدا واسه تک تکتون دعا میکنم..اصلا مگه میشه دعا نکنم..دعا کنید سالم بیاد فقط😭

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه واسه این نگرانم چون تازه ۳۶ هفخه ام

منم ۳۶ بودم گیسو 

اصلا نترس 

حتی وارد دستگاه هم نمیشه بت قول میدم

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
۲۶۰۰ وزن نرمال و خوبیه اصلا نگران نباش هفته چندی ریه بچه اگه تکمیل نشده یاداوری کن بتا بزنن برات ۶ س ...

باصه چشم عزیزم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
طبق پری ۳۶ هستم .طبق سونو ۳۵😭😭

منتظر خبرای خوبتم دوست خوبم توکل کن برخدا.وزنش خوبه نگران نباش هانا خیلی دلتنگ مامان باباش بوده که خواسته زودی بیاد،چیشد کیسه ابت پاره شد ؟

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

اونکه بهت داده خودش حافظتون هست برو به سلامت واست آیت الکرسی میخونم قوی باش و مادرشدن رو با سلول سلول بدنت درک کن.با گریه و استرس فقط روحیتو از دست میدی اگه میتونی یکم شیر وعسل بخور.......

ما رو هم در جریان بذار.... دست خدا میسپارمت

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............