mamieli مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 5398 عنوان خرید سیسمونی 178 بازدید | 13 پست مامانای گل برای خرید کالسکه و سیسمونی و لوازم بهداشتی کوچولوهاتون از چه مارک هایی استفاده کردید که راضی بودید از کدوما راضی نبودید ؟ طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷 1397/04/21 | 17:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 دلیجان خالم راضی بود یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
مهرناز35 عضویت: 1394/03/27 تعداد پست: 15603 دلیجان .فیروز زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
mamieli مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 5398 دلیجان خالم راضی بود واقعا دليجان خوبه؟ من نگاش مي كردم احساس مي كردم اسكلتش خيلي محكم نيست . من مي خوام يه چيزي بگيرم كه بچه تا سه چهارسالگي ازش استفاده كنه طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 واقعا دليجان خوبه؟ من نگاش مي كردم احساس مي كردم اسكلتش خيلي محكم نيست . من مي خوام يه چيزي بگيرم كه ... خالم راضی بود پارسال خریده بود یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
mamieli مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 5398 خالم راضی بود پارسال خریده بود مرسي از راهنماييت عزيزم طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
samane58 عضویت: 1394/02/06 تعداد پست: 23260 فیروز به تبلیغ بچه های اینجا خریدم از رو پوست و موی نی نی به سختی میره یه شامپو سر و بدن خریدم با یه کاسه آب از رو موی بچه شسته میشه باید برم ببینم بازم هست یا نه قوطیشو انداختم لطفا این تاپیک رومطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 مرسي از راهنماييت عزيزم خواهش میکنم یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
mamieli مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 5398 مكسي كوزي مادركر و ماستلا ممنون از راهنماييتون ميدونيد اينا كجايي هستن و آيا تو بازار اصلش هست؟ طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
mamieli مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 5398 فیروز به تبلیغ بچه های اینجا خریدم از رو پوست و موی نی نی به سختی میره یه شامپو سر و بدن خرید ... ممنون ميشم عزيزم طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
مامالی4 عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 22478 ممنون از راهنماييتون ميدونيد اينا كجايي هستن و آيا تو بازار اصلش هست؟ عزيزم من كيش هستم و اينجا نمايندگيش هستتو تهران هم قطعا خيابون بهار هست
mamieli مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 5398 عزيزم من كيش هستم و اينجا نمايندگيش هست تو تهران هم قطعا خيابون بهار هست سپاس دوست عزيز طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷