2821
2789
عنوان

لیزر

327 بازدید | 3 پست

خانوما.میخوام برم لیزر.یه چندتا سئوال داشتم.

کسایی که رفتین لیزر تو تهران کجا رفتین راضی بودین؟

هزینش چقدره.

از اطرافیان نزدیک مطمئن کسی هست تو تهران رفت باشه لیزر تو تهران جواب گرفته باشه؟اسم و ادرسش و لطف میکنید بگین.

چه نوع موهای لیزر جواب نمیده.

محلول روشن کننده پینک ایتالیایی برای نواحی تیره بدن و تناسلی بعد از انجام لیزر مو زائد

****************************            برای محلول روشن کننده به اطلاعات بیشتر نیاز دارم!! 

روی این لینک کلیک کنید

https://instagram.com/promomedic?utm_source=ig_profile_share&igshid=x2q4n0a0o5ck

لیزر آتریسا (تو اینترنت شماره شو پیدا کن زنگ بزن) برید هم نتیجه خوبه ، هم قیمت خوب با تعداد جلسات کمتر  رفتار خوب و مدیریت عالی

حتما بگید که با بهترین دستگاه الکساندرایتشون 2018 کندلا براتون انجام بدن

من 8 جلسه بیکینی تقریبا هیچ مویی ندارم (فواصل بیکینی رو بهتره 2 ماه یکبار برید نه ماهی یکبار)

چون توی دو ماه بعد تقریبا تمام موهایی که تحت تاثیر لیزر قرار نگرفتند(در جلسه قبل) در اومدند

زودتر برید اون موها در نیومده و لذا مویی که در نیومده لیزری هم نمیتونه روش اثر بزاره

این محلول رو هم میتونید برای روشن کردن نواحی تیره بدنتون از جمله نواحی تناسلی (خارجی دیگه ) و زیر بغل استفاده کنید 

محلول روشن کننده پینک 

برای محلول روشن کننده به اطلاعات بیشتر نیاز دارم!!

روی این لینک کلیک کنید

https://instagram.com/promomedic?utm_source=ig_profile_share&igshid=x2q4n0a0o5ck

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه دستگاه ها درد دارند (تا جایی که میدونم و برندهای معروف لیزر رو مشناسم)

سعی کنید جاهایی برید که دستگاه لیزرشون برند معروف هست و هرجا گفتند لیزرمون الکس یا الکساندرایت ... باور نکنید ..

اماجاهای معتبر معمولا دستگاه های خوب استفاده میکنند

استانه درد هر فرد فقط فرق میکنه 

حتما بی حسی(کرم زایلاپی) بزنید تقریبا یک ساعت قبل لیزر

چون اگر درد بگیره و حرکت کنید ، شات لیزر درست نمیخوره روی موها و از بین نمیروند 

چون شات های لیزری که دارید پولشو میدید بی ثمر میمونه

2790
2823
2791
2779
2792