2777
2789
عنوان

🤗پیش ب سوی خوش هیکلی🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 2058 بازدید | 263 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین بهت عزیز دلم بهت حسودیم شد من صدتا زیادی مصرف کردم 😣😣😣

عزيز دلمممم ❤️

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
دارم از سر درد میمیرم شبی اعصابم بهم ریخته

اخي عزيزممم چرا ؟!بخش فكر نكن اب زياد بخور سردردو كم ميكنه❤️

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
عزیزم کالری شمار نصب کردی؟؟

اره اجی نصب کردم خیلی خوبه طبق کالری لازم بدنم تو این دو روز تازه کمترم میخورم

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

دوستان کاهش زیاد کالری شاید سریع وزن کم کنین اما عوارض زیاد داره و بعد از رژیم هم ممکنه وزن قبلی خیلی سریع برگرده بهتره کم کم وزنتون را بیارین پایین تا عوارض کم بشه و کاهش وزنتون بعد از پایان رژیم هم ثابت بمونه کالری ۹۰۰خیلی پایینه

اینجا همه چی درهمه 

من صبحانه ٤٥٠كالري خوردم ي ق مربا ي ق كره محلي دو كف دست سنگك ي ليوان شير يكدرصد چرب بعلاوه ي ق شيره انگور

الانم دارم ميرم شنا😘

دوستوجونی ها میخوایم از امروز شروع کنیم   هر روز ۱۲۰۰ کالری مجاز هستید بخورید  ولی روز ه ...

چطوري كالري ها رو ميشمريد؟؟منظورم محاسبشونه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁