2777
2789
عنوان

🤗پیش ب سوی خوش هیکلی🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 2058 بازدید | 263 پست
صبح:1 ق غ خامه + 1 ق  عسل+ 2 کف دست سنگک +چای و دو عدد شکرپنیر میان وعده صبح:شیر قهوه کم شیرین ...

عزیز دلم ۱۳۴۰ کالری شدن

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم من برنامه کالری شمار نمی تونم واسه ویندوز دان کنم میشه کالری امروز منو حساب کنی 

عزیزم دوستمون پیشنهاد دادن بریم بلاگفا شما موافقی؟

خیلی سخته بنظرم😢

ن برعکس اسونه عزیزدلم امتحانش کن هرچی هرچقدر دوست داری بخور وارد کالری شمار کن 

بعدش برقص ورزش کن اونا رو هم وارد کن از هم کم میکنه بهت میگه چقدر دیگه باید کالری بسوزونی

چ خوب ك اومدين بمونين دوستان تا باهم ادامه بديممم❤️

سایه جون یکی از بچه ها پیشنهاد داده  بریم بلاگفا دور هم جمع بشیم واسه لاغری موافقی یا همین جا بمونیم؟

آخ جون عالیه استارتر آرشیو وبلاگای بلاگفا چن سال قبلو اگه ببینی چقد با هم وزن کم‌کردن 

عزیز دلم خودت ی وبلاگ بزن بیا ادرسش بزار اینجا 

سایه جون یکی از بچه ها پیشنهاد داده  بریم بلاگفا دور هم جمع بشیم واسه لاغری موافقی یا همین جا ب ...

بلاگفا چجوريه عزيزم بلد نيستم من😬

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️