2777
2789
عنوان

🤗پیش ب سوی خوش هیکلی🤗

2058 بازدید | 263 پست

دوست جونی ها کسایی که پایه هستن با کالری شماری وزن کم کنیم قد و وزن و وزن هدفشون رو بگن تا باهم شروع کنیم 

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقااا من دوس دارم ولي برنامه كرفس بده اخه چجوري من گرمي غذاهايي كه رو كه ميخورم بزنم يا اينكه مهموني باشم چطوري ب گرم حساب كنم 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
اقااا من دوس دارم ولي برنامه كرفس بده اخه چجوري من گرمي غذاهايي كه رو كه ميخورم بزنم يا اينكه مهموني ...

منم همین مشکلو دارم حسابام بهم میریزه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
منم همین مشکلو دارم حسابام بهم میریزه

اوهوم منم من ميام هي شروع كنم باز اعصابم بهم ميريزه ولش ميكنم 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

دوستوجونی ها میخوایم از امروز شروع کنیم  

هر روز ۱۲۰۰ کالری مجاز هستید بخورید 

ولی روز های شنبه ،دوشنبه ،چهارشنبه فقط ۹۰۰ کالری میتونید مصرف کنید 

تو این روز ها نیم ساعت باید برقصیم 

روز های دیگه ورزش هوازی انجام میدیم و براتون تا بتونیم میزارم

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗