2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

86 بازدید | 6 پست

سلام روز بخیر خانومها

بچه ها من میخام بخاطر اینکه یه منبع درامدی تو خونه داشته باشم برم کاشت ناخن یاد بگیرم و شروع به کار کنم تو خونه ولی چون هزینه ی اموزش و موادش بالاست میخام اول مطمئن بشم ببینم واقعا درامدش خوبه یا بیخیالش بشم کسی میتونه کامل راهنماییم کنه؟

الان كاشت ناخن و مژه خيلييي زياد شدن بايد واقعا كارت خوب باشه و صبر وحوصله داشته باشي و همينطور طراحي هايي كه بايد انجام بدي بينظير باشن تا مشتري زياد داشته باشي دوست من ٥ ساله تو اين كاره خيلي قديميه صافي ماهي٢/٥ ميليون درامد داره الان 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

سلام عزیزم درامدش بد نیس،ولی هرکس بفهمه تازه کاری پیشت نمیاد و ترجیحا میرن پیش کسانیکه تو این کار قدیمی تر هستن،اون دیگه بستگی ب خودت داره که مشتری جذب کنی اما اولش واقعا سخته حتی مدل پیدا کردن برای یادگیری هم سخته ب همون دلیلی که بالا گفتم

خدایا شکرت😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من حساسیت ندارم ولی میخام خیلی خیالم راحت باشه چون واقعا به پولش احتیاج دارم و حتی اون پولی که میخام برای اموزش بدم قرضی هستش واسه ی همین میخام مطمئن بشم