2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسته نیاشی واقعا.منم عمش میترسم

ممنون😆

ترس نداره که نی نیه دیگه

اتفاقا من اصلا ناراحت نیستم با وجود اینکه چندان شرایطم برای بچه دار شدن مناسب نیست اما خب..جاریم الان۷ساله ازدواج کرده،یکی از دوستای نزدیکم۱۲ساله ازدواج کردن وهیچ کدوم بچه دار نمیشن.واقعا جای شکر داره که خدا این قابلیتو تو دو نفر ببینه و تو زمانه ای که انقدر نازایی زیاد شده وقتی خودشون تو فکرش نبودن بهشون فرزند عطا کنه..

ممنون😆 ترس نداره که نی نیه دیگه اتفاقا من اصلا ناراحت نیستم با وجود اینکه چندان شرایطم برای بچه د ...

خب دوس داری بحث دیگه س عزیزن ایشالا بارداری 

آرامش 
وای خدای من منم همین شرایط رو دارم.هر ماه هم از استرس میمیرم تا بشم😅

ولی من این ماه فکر نکنم بشم چون خییلی علائم بارداری رو هم دارم.تازه امروز یه چیز جدیدم کشف کردم،نوک سینه هام بزرگ تر شده🙈

هر چی خدا بخواد..😊

مشكل قلبي دارين ك فشارون ميره بالا؟

نه پزشک متخصص رفتم کلی آزمایش و نوار قلب و اکو.سالمم اما به قرص ال‌دی حساسم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
خب دوس داری بحث دیگه س عزیزن ایشالا بارداری 

خودم که دوست نداشتم،میگم اصلا شرایط بچه دار شدن رو نداریم..اما خوب اگه بشه هم خودکشی نمیکنم..

شماام بچه ندارید کلا؟اگه یه بچه داشتید آمپول خیلی خوبه برای جلوگیری

ولی من این ماه فکر نکنم بشم چون خییلی علائم بارداری رو هم دارم.تازه امروز یه چیز جدیدم کشف کردم،نوک ...

ان‌شاءالله خیر باشه😍

اما من دو تا دارم.واقعا نمیخوام.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
پس چ کار. کردی..شوهرم دادش دزومده میگه به فکر خودتی ..گناهم داره چن ساله همیته

نمیدونم والا همش عصبیم.

تنبلی هم دارم.

منم دو تا دارم دیگه نمیخوام.

دستگاه هم اجازه نمیده بذارم😐