خب بعضیا با خوردن متفورمین حالت تهوع میگیرن طبیعیه اشکال نداره،نازایی داری!؟
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
تهوع مال متفورمینه بعد غذا بخور بعدشم یه چیز شیرین کم کم بدنت عادت میکنه اگه توانایی مالی داری پودر اینوفولیک بخور همون کار متفورمین را میکنه ولی بسته ای ۲۰۰ هزاره برای یک ماه بدون عوارض متفورمین
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
منم تا دو هفته اول با اینکه روزی یدونه میخوردم خیلی حالم بد میشد؛ حالت تهوع بدجور. اول اینکه مشابه خارجیشو بگیر که اسمش هس گلوکوفاژ. بعدم اینکه مثلا اگه روزی یه دونه باید بخوری بذار نزدیک خواب بخور که کمتر اذیت شی. یا چیزای شیرین بخور که قندت نیفته ولی زیاده روی نکن. بعد از مدتی که عادت کردی بهش میتونی کم کم همون متفورمینو بخوری.