2777
2789
عنوان

عصابم خورده

175 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من تک فرزندم ۱۰ ماهه ازدواج کردم خونم تهرانه و با خونه بابام ۵ ساعت راهه شهرستانمون مامانم خیلی بچه دوس داشت همش بهم میگف بزار حامله شی بخدا همیشه دعوامون بود سر حاملگی من اون میگف باید بشی من میگفتم نه 

بعد دیگه مشکل نازایی چند تا فامیل مطرح شد منم ترسیدم گذاشتم والان حاملم برگشتم خونه مامانمم احساس میکنم مامانم اصلا خوشحال نیس حتی پریروز گفتم تیروئد دارم انقد بهم حرف زد گف چرا گذاشتی حامله بشی خدایا چیکار کنم همشم میگه به کسی نگیا حامله ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا مگه حاملگی عیبه که از کسی قایم کنی باید مامانت خیلی هم خوشحال باشه بچه یه تجربه شیرینه تو زندگی هر ادمیه . ببین خدا چقدر دوست داره که همچین نعمتی بهت داده

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
سلام عزیزم تیروئید تو کنترل کن حتما برا جنین خطر داره؛ مادرت نگرانته حساس نشو به رفتاراش

ازمایش دادم اشتباه شده بود خیلی بد شد بعد باز آزمایش دادم طبیعی بود مامانم فهمید طبیعی هم بوده ولی بازم بهم حرف زد

منم عصابم بخاطر همین خورده بخدا وقتی هم گفتم حاملم  اصلا خوشحال نشد شوکه شد

فعلا تا پنج ماهگیت به کسی نگین بهتره

بعدم نازایی دیگران به شما مربوط نیست. نمیشه که غم دیگرانم بخوری

ناراحت نباش

منم عصابم بخاطر همین خورده بخدا وقتی هم گفتم حاملم  اصلا خوشحال نشد شوکه شد

وا بیخیال عزیز اولا تیروییدت پیگیری کن چوت برا جنین خطرناکه دررضمن کی به حرف مردم باردار میشه یا نمیشه تووباید رجوع کنی به خودت چکار به مردم داری 

√کاش منم بتونم نی نی خودمو بغل کنم برای همه دوستانی مثل من صلوات بفرستین که به ارزوی قشنگمون برسیم √
فعلا تا پنج ماهگیت به کسی نگین بهتره بعدم نازایی دیگران به شما مربوط نیست. نمیشه که غم دیگرانم بخور ...

خب دوست نداره نگو...

از ازدواجت ناراضیه..!

سنت کمه...! شوهرت و دوست نداره..! یا از نظر مالی ناراحته توقع داشته خودت و پیدا کنی بعد...!

شایدم تک فرزندی روت حساسه.. دلش نمیاد بدنت خراب شه درد بکشی.. دوست داشته یه مدت خوش بگذرونی بعد..

بالاخره یه دلیلی داره دیگه..