***Banooye_mehr*** مدیر استارتر عضویت: 1392/08/30 تعداد پست: 4671 عنوان تعبير خواب 54 بازدید | 9 پست گوشواره طلا توي خواب تعبيرش چيه؟كسي بوده ديده باشه و بچه دار شه؟تو تعبيرش نوشته دختر دار شدن چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷 1397/04/21 | 08:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasssss عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 578 ان شاء الله که خیره عزیزم ان شاء الله به زوری مامان میشی خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
***Banooye_mehr*** مدیر استارتر عضویت: 1392/08/30 تعداد پست: 4671 ان شاء الله که خیره عزیزم ان شاء الله به زوری مامان میشی واي خدا كنهههههه😘 چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
***Banooye_mehr*** مدیر استارتر عضویت: 1392/08/30 تعداد پست: 4671 ان شاء الله که خیره عزیزم ان شاء الله به زوری مامان میشی ايشالله خبر بارداريت رو بدي عزيزممممم😘😘 چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
nafasssss عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 578 ايشالله خبر بارداريت رو بدي عزيزممممم😘😘 ممنونم ان شاء الله همچنین شمااا خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
پاتریک70 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 1443 بله گلم منم قبل از حامله شدن سره دخترم خواب گوشوارع طلا دیدم همون ماه باردار شدم و دخترم بود الان دو سال و ده ماهشه دستم ب آسمانت نمیرسد.. اما یقین دارم رحمت تو ب تمام زمین میرسد....
nafasssss عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 578 بله گلم منم قبل از حامله شدن سره دخترم خواب گوشوارع طلا دیدم همون ماه باردار شدم و دخترم بود الان دو ... وای چه خووووب کاش منم یه خواب خوب ببینم یکم دلم خوش بشه 😢😢😢😢😢 خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
پاتریک70 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 1443 وای چه خووووب کاش منم یه خواب خوب ببینم یکم دلم خوش بشه 😢😢😢😢😢 انشالاه هرچی خیره برات پیش بیاد و ب حاجتت برسی دستم ب آسمانت نمیرسد.. اما یقین دارم رحمت تو ب تمام زمین میرسد....
***Banooye_mehr*** مدیر استارتر عضویت: 1392/08/30 تعداد پست: 4671 بله گلم منم قبل از حامله شدن سره دخترم خواب گوشوارع طلا دیدم همون ماه باردار شدم و دخترم بود الان دو ... واي خدا كنهههههه.اصلا تو همون خواب انگار ميدونستم تعبيرش اينهههه.برام دعا كن عزيزم😘😘😘 چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
***Banooye_mehr*** مدیر استارتر عضویت: 1392/08/30 تعداد پست: 4671 وای چه خووووب کاش منم یه خواب خوب ببینم یکم دلم خوش بشه 😢😢😢😢😢 عزيزممممممم ايشالله دوتايي حامله شيمممممم.از ته دلم برات دعا ميكنم😘 چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷