2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من کلا فیلم ایرانی نمی بینم مگر این که جایزه بین المللی ببره. (یا مثلا کسی که به سلیقه ش اعتماد دارم و می دونم معیارهای فیلم خوب رو می شناسه معرفیش کنه)
کم فیلم خوب توشون پیدا میشه.
 یه چند سری تو نی نی سایت بعضی فیلم ها رو  گفتن خوبه من هم رفتم پیدا کنم ولی 5 دقیقه بیشتر نتونستم نگاه کنم.  

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
سلیقه ای یه عزیزم 

درست می گی.
ولی به نظرم یه مدت فقط فیلم های خوب رو ببینی، دیگه بعدش فیلم های آبکی راضیت نمی کنه، شما که داری وقت و انرژی میذاری، برو دنبال فیلم های خوب.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
بم معرفی میکنی ؟طنز دوس دارم  

ایرانی؟
چون بیشتر خارجی می شناسم گلی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792