2777
2789
عنوان

خانوما کمکککک دارم دیوانه میشم

203 بازدید | 32 پست

میاد شوهرم فقط بهانه میگیره فقط دعوا میندازه تزو خدا من چکار کنم بچه مریص میشه میگه تو کردی عطسه میکنه توو کردی مسخام دفاع کنم از خودم میگه توجیه های دروغ شروع شد چسزس میگم حمله میکنه واییییییی دیوانه شدم کلافه شدم مزیص عصبی شدم.بچمو گذاشتم پیش خاهرم رفتم دارو گرفتم گیاهی واسه سرفه پسرم تا اومدم ساعت شد هشت و با آزانس اومدم خونه پسرم خ گریه میکرد رسیدیم خوابید اومده بهانه میگیره رسیدی چرا داروشو درس نکردی خانه خواهرت میگم به بچ شیر دادمم گریه میکرد زود اومدم خونه دیگه     درصمن داروی گیاهی با شیر گاو دری میشه نداشتن میگه پسر خاهرتو میفرستادی بره بگییره میگه بااااید درس میکردی ی طرف پسرم بیتابی میکرد میخاستم سریع بیام م خونه نمیفهمه واای کیج شدم ن حرف حالیشه نه منطقق تروخدا چکار کنم گیج شدم روانی شدم تحملممممم اموم شده هرشب دعوا توهینننننن بی احترامی ی شب بهم میگه گاو ی شب میگه کوسفند ی شب اینجوری اعصابمو میریهپزه ترو خدا کسی چیزی بگه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آروم باش عزيزم  شوهرت ازون مرداي خاصه رفتار خاصي هم ميخواد تو خانوم و صبور باش و مشكلشو ريششو ...

والااااا یعنی هر کارررررری کنم بهانه میگیره خاص هم نیست دهاتییی بیش نیس

منم شوهرم اخلاقش سفته.مثل قدیمیا.اما اصلا توهین نمیکنه.بکنه من دیگه راه نمیام یاهاش.چیزی بگه مطمعنم لاقل میگم خودتی ببینم بازم میگه؟

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
به حدی زسیدم اصلااا دوست ندارم باهام حرف بزنه خونه.

وقتی باهات بد حرف میزنه یا میگه تو باعث اینکار شدی بچه رو بده بغلش بگو انگار تو از من بیشتر بلدی بیا نیگهش دار برو تو اتاق با گریه بچه ات کم نیار بمون تا به غلط کردن بیوفته شوهرت 

اینقدر از مردایی که دخالت میکنن تو کارای بچه بدم میاد

وقتی باهات بد حرف میزنه یا میگه تو باعث اینکار شدی بچه رو بده بغلش بگو انگار تو از من بیشتر بلدی بیا ...

الان بچه مریص شده میگه بلد تیستی نگهش داری اینجوری شده چکار کنم اخه من چجوووری نگهش دارم؟؟؟