2777
2789
عنوان

کبودیهای بدون علت

2163 بازدید | 42 پست

سلام مامانهای مهربون 

چند وقتیه روی بدن دخترم کبودیهای خود به خود به وجود میاد دوماه پیش بردمش دکتر براش آزمایش خون اورژانسی نوشت خدارو شکر پلاکتش نرمال بود البته دوسال پیش هم کبودی داشت ولی الان شدتش بیشتر شده و دونه های قهو ه ای هم هر از گاهی توی بدنش میبینم 

خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید بگید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمبود ویتامین سی بیشتر میوه و سبزی بهش بده اب آب میوه جات و سبزیجات بهش بده 

برای اینکه بدونم کمبود داره یا نه باید آزمایش خاصی بگیرن ازش ؟ چند روزه خیلی حالم بده همش با خودم میگم نکنه آزمایش خونش چون اورژانسی بود اشتباه شده

انجام دادم گلم مشکلی نداشت اما همچنان هست و بیشتر هم میشه 

منم این مشکل و دارم دکتر گفت پلاکت مهم ترین و اصلی ترین مشکله ک باعث کبودی بدن میشه کمبودش. 

اگر نرمال بوده نگران نباش. چیز مهمی نیس 

خدایا هوای بنده هات و داشته باش ک جز تو کسی و ندارن
منم این مشکل و دارم دکتر گفت پلاکت مهم ترین و اصلی ترین مشکله ک باعث کبودی بدن میشه کمبودش.  ا ...

دوماه پیش آزمایش داده فکر کنید هر روز که لباسشو عوض میکنم کبودی جدید میبینم جدیدا دونه های ریز قهوه ای هم درمیاد 

کلا روانمو به هم ریخته

مامانهای عزیز کسی هست روی بدن بچه ش کبودی داشته باشه و مشکل خاصی نداشته باشه

حتمن یه چیزی هست وگرنه بی دلیل نمیشه 

ازین شربت فروگلوبین بده بهش یکم حتمن کم خونه یا گلبولای سفیدش کمه

در ضمن شابد پوستش نازکه 

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...