2777
2789
عنوان

حجم کم پریود

466 بازدید | 37 پست

بچه  ها  من  چند  سالی  میشه  پریودام  خیلی  کم  حجم    ,  ینی  دو سه  روز  اول  لک  و  بعد  دو  روز   در  حدی  که  چند  تا  دستمال  کاغذی  میزارم   پلی کیستیکم  هستم   بنظرتون  مال  اون?   کسی  اینجور   بوده   ایا  حجم  کم  پریود  باعث  ناباروری  میشه ?

باز خوبه تو کم حجمه

من ۳ ماهه  صفر حجمه😂

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۱ ماه پریودم قطع بود کیست و اینا نداشتم یه چی دیگه بود

چی😢

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
جادو شده بودم

ولی من ۳ واه مریض نشدم از استرسه

منظمه پریودات استارتر؟؟

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

من چند تا دکتر رفتم بخاطرش.فقط سونوگرافی میکنن.و ازمایش هورمونی میگیرن که ببینن تخمکگذاریت خوبه ؟و ذخیره تخمدانت چجوریه.اگه خوب باشه دیگه مهم نینیست.یه دکتر حاذق هم بهم گفت تاریخش که مرتب باشه و عقب نندازی  خیل مهمه.حجم خون مهم نیس.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر